Καφές, κρασί, φαγητό, όλα προσεγμένα στο Naif

Καφές, κρασί, φαγητό, όλα προσεγμένα στο Naif

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επί της Ευρυδάμαντος με τα φαρδιά πεζοδρόμια, στήθηκε το all day μαγαζί του Πέτρου Ζήσου, που τον ξέρουμε ως συνιδιοκτήτη του Μπλε Παπαγάλου στον Κεραμεικό. Το Naif είναι ένα φωτεινό μαγαζί για όλη μέρα, με μεγάλες τζαμαρίες, από τις οποίες μπαίνει ωραίο φως, έχει φυτά, ένα υπέροχο ρετρό πάτωμα, άνετες καρέκλες μέσα και έξω, χώρο να κάτσεις με υπολογιστή αλλά και να ακουμπήσεις στο άνετο φαρδύ μπαρ.Το πρωί σερβίρει πολύ καλό καφέ από την μικρή εταιρεία Mr. Bean, η οποία καβούρδισε και δημιούργησε ένα blend με 3 διαφορετικούς καφέδες από την Βραζιλία, που θα πίνουμε μόνο εδώ.

Διαθέτουν κι έναν ακόμα καφέ μοναδικής προέλευσης, που θα αλλάζει συχνά. Ο αιθιοπικός που μας έφτιαξε η barista Ειρήνη Κουλελή, έδωσε ένα espresso με εξαιρετικό σώμα, ενώ σε φίλτρου έβγαλε ιδιαιτέρως ντελικάτα αρώματα. Με τον καφέ θα βρείτε και νόστιμο πρωινό, όπως αυγόφετες σερβιρισμένες με κρέμα, σαντουιτσάκια, κέικ κλπ. Ήπιαμε και κάποια ωραία βιοδυναμικά και ήπιας οινοποίησης κρασιά, διαλεγμένα και ευκολόπιοτα. Μας άρεσε η σωστή τιμολόγηση των φιαλών, με πολιτική που εμπράκτως προωθεί το κρασί. Σπριτζ και απεριτίβο διαθέσιμα- αυτό θα γίνει στέκι για μετά το γραφείο όσων εργάζονται τριγύρω.

Κι επειδή το απεριτίβο θέλει τσιμπολόγημα, φτιάχνουν πολύ καλή πίτσα. Έχει σουλούπι ναπολιτάνικο, ελαστικό ζυμάρι, λίγα υλικά και ωραία σάλτσα- ελαφρώς όξινη, πολύ νόστιμη. Στο μενού υπάρχουν λίγα πιάτα, σαλάτες- γεύματα, σούπες ημέρας και δυο μπέργκερ.

  • Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Naif, Λεοντίου 10 και Ευρυδάμαντος, Νέος Κόσμος, Τ/210-93.34.946.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή