Απολογείται και… απειλείται η ΑΕΚ

Απολογείται και… απειλείται η ΑΕΚ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρό κίνδυνο να μη δώσει κανέναν αγώνα με κόσμο στην έδρα της σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, που απολογείται σήμερα ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ. Το κατηγορητήριο για όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη είναι βαρύ και την απειλεί με ποινή έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές, λόγω της εισόδου οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο που προκάλεσαν το επεισόδιο με τον γυμναστή του Αρη και δημιούργησαν μεγάλη ένταση. Λόγω του κορωνοϊού, το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα γίνει χωρίς θεατές και εάν η ΑΕΚ τιμωρηθεί με το μέγιστο της ποινής (4 αγωνιστικές), θα παίξει χωρίς κόσμο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στα πλέι οφ. Κινδυνεύει, επίσης, με πρόστιμο από 50.000 έως 250.000 ευρώ. Σε απολογία κλήθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το επεισόδιο με τους Πορτογάλους διαιτητές στο ημίχρονο του ίδιου αγώνα. Αντιμετωπίζει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ή στο γήπεδο, όπως και πρόστιμο.

• Αποφεύγει κατά πάσα πιθανότητα το χειρουργείο ο Ολιβέιρα. Η αποθεραπεία του στην Πορτογαλία πήγε πολύ καλά και σήμερα επιστρέφει στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή