“VOGUE” επετειακό τεύχος Απριλίου, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

“VOGUE” επετειακό τεύχος Απριλίου, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαστε ενός – Είμαστε Ένα»: Η Vogue Greece γιορτάζει τον πρώτο της χρόνο με τη Bella Hadid.

«Είμαστε ενός – Είμαστε Ένα». Μ’ αυτό το σύνθημα, η Vogue Greece γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια, στέλνοντας ένα  μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας στην εποχή του εγκλεισμού και του κορονοϊού. Την Κυριακή 29/3, ένα πλούσιο επετειακό τεύχος έρχεται στα περίπτερα μαζί με την Καθημερινή, για να σας κρατήσει συντροφιά στο σπίτι, παρέα με διακεκριμένους ανθρώπους της μόδας, της τέχνης και της ομορφιάς.

“VOGUE” επετειακό τεύχος Απριλίου, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή-1

Τον περασμένο Απρίλιο, η Bella Hadid καλωσόριζε την Vogue στην Ελλάδα με το «βλέμμα στο μέλλον», σαν άλλη αρχαία Θεά. Ένα χρόνο μετά, επιστρέφει μέσα από δύο iconic εξώφυλλα κι ένα cover story – ωδή στον μινιμαλισμό, από τον διάσημο φωτογράφο Chris Colls, γιορτάζοντας με απλότητα έναν χρόνο έμπνευσης και δημιουργίας.

“VOGUE” επετειακό τεύχος Απριλίου, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή-2

Ο πρωτοποριακός  καλλιτέχνης Δημήτρης Παπαϊωάννου, ανοίγει αποκλειστικά στη Vogue Greece την πόρτα από τις πρόβες της νέας του παράστασης, δίνοντας για πρώτη φορά φωτογραφικό υλικό της καινούργιας του δουλειάς, μαζί με μια εκ βαθέων συνέντευξη.

“VOGUE” επετειακό τεύχος Απριλίου, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή-3

Ο Christian Lacroix, ένας ζωντανός θρύλος της μόδας, μιλά -επίσης αποκλειστικά- στη Vogue Greece για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για τη θριαμβευτική του επανεμφάνιση στον χώρο μέσα από τη συνεργασία του με τον Dries Van Noten.

“VOGUE” επετειακό τεύχος Απριλίου, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή-4

Δύο δυναμικές γυναίκες της τέχνης, η Ariane Labed και η Αθηνά – Ραχήλ Τσαγγάρη, μιλούν για τη φιλία και την επαγγελματική τους σχέση, με αφορμή τη νέα τους συνεργασία στην πολυσυζητημένη τηλεοπτική σειρά «Trigonometry», παραγωγής BBC και ΗΒΟ.

“VOGUE” επετειακό τεύχος Απριλίου, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή-5

H βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Julianne Moore και ο διάσημος αρχιτέκτονας Vincent Van Duysen, δύο άνθρωποι που συνδέθηκαν μέσα από την κοινή αισθητική, μιλούν στη Vogue Greece για τη φιλία τους, το πάθος τους για τους όμορφους χώρους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

“VOGUE” επετειακό τεύχος Απριλίου, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή-6

Oι Victor & Rolf, αποκαλύπτουν τις πηγές έμπνευσης της νέας τους συλλογής και εξηγούν γιατί πειραματίζονται με τον χώρο της τέχνης.

Το ολοκαίνουργιο, επετειακό τεύχος Απριλίου της Vogue Greece κυκλοφορεί την Κυριακή 29/3 μαζί με την Καθημερινή. Μη το χάσετε!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή