Η μύτη, αυτή η άγνωστη…

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η μύτη σας είναι βουλωμένη, το κείμενο αυτό θα διαβαζόταν έτσι:

Ντο ξέρατε ότι η μυρωδιά είναι η μόνη από τις μπέντε αισθήσεις που συνδέεται άμεσα με ντην μπεριοχή του εγκεφάλου όπου σχηματίζονται μνήμες και επεξεργάζονται τα συναισθήματα; Ή ντο ότι υπάρχουν 14 βασικά σχήματα μύτης; Γνωρίζατε μήπως ότι το ανθρώπινο είδος έχει 12 εκατομμύρια κύτταρα οσφρητικών υποδοχέων, ενώ τα κουνέλια διαθέτουν 100 εκατομμύρια, και τα κυνηγόσκυλα έχουν τέσσερα δισεκατομμύρια; Ή ότι αντί να μπηγαίνετε στη ντουλειά, μπορείτε απλά να πηγαίνετε στη δουλειά, αναπνέοντας ελεύθερα;

Η βουλωμένη μύτη είναι από τα πιο κοινά αλλά συνάμα ενοχλητικά συμπτώματα, το οποίο δυσχεραίνει κατά πολύ την ποιότητα ζωής μας και κάνει ακόμη και απλές δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας να φαντάζουν – και να είναι – εξαντλητικές. Πάμπολλοι άνθρωποι στον κόσμο αντιμετωπίζουν τη βουλωμένη μύτη σαν αναγκαίο κακό, που δεν επιδέχεται λύσης. Ήρθε η ώρα να μάθετε όμως ότι, αντί να ζείτε με μπουκωμένη μύτη, μπορείτε να αναπνεύσετε ελεύθερα, άμεσα, χρησιμοποιώντας το μη κορτιζονούχο  αποσυμφορητικό Ezixin!

Η δράση του Ezixin αρχίζει άμεσα, και έχει διάρκεια έως 12 ώρες. Η χρήση του συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ρινικής συμφόρησης που οφείλεται είτε σε χρόνιες ρινίτιδες είτε σε οξείες (συνάχι), ρινοφαρυγγίτιδες και παραρρινοκολπίτιδες. Πού οφείλεται η άμεση καταπραϋντική του δράση; Στη δραστική ουσία Οξυμεταζολίνη και στα αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και μέντας που χαρίζουν μια άμεση αίσθηση αποσυμφόρησης και ενυδατώνουν τη ρινική κοιλότητα, χωρίς κορτιζόνη! Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στην εφαρμογή, στη συσκευασία του Ezixin περιλαμβάνεται δοσομετρική αντλία για ευκολία στη χρήση και ακριβή λήψη των δόσεων. Το προϊόν έχει την εγγύηση της Bausch Health.

Και για τα παιδιά; Αντί να μπαίζουν με τα ντουβλάκια και το ντόπι τους, μπορούν άμεσα ανακουφισμένα να παίζουν με τα τουβλάκια και το τόπι τους χωρίς δυσκολία στην αναπνοή, μιας και το προϊόν είναι κατάλληλο και για παιδιά άνω των 7 ετών. Αντίο γκρίνια και δυσφορία!

Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στη μπουκωμένη μύτη και μάθετε να ζείτε με ελεύθερη αναπνοή. Ezixin και αναπνέεις!

 

* Δεν χορηγείται σε παιδιά κάτω των 7 ετών. Να μην χρησιμοποιείται για διάστημα μεγαλύτερο των 7 ημερών. Το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΦ συνιστούν: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης – συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή