Στα 166 τα πρόστιμα για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας

Στα 166 τα πρόστιμα για παραβίαση του περιορισμού της κυκλοφορίας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 166 έχουν φτάσει τα πρόστιμα σε όλη την επικράτεια για παραβιάσεις του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, ενώ διανύουμε το δεύτερο 24ωρο ισχύος του.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. πάντως, η σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία των πολιτών (ποσοστό 99,8%) έχουν εναρμονιστεί με το μέτρο.

Σε ανακοίνωσή του το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διευκρίνισε ότι οι χθεσινοί έλεγχοι είχαν χαρακτήρα «κυρίως ενημερωτικό και παροχής συστάσεων» και τόνισε ότι από σήμερα «θα εντατικοποιηθούν και σε περίπτωση που διαπιστώνεται παράβαση, θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις».

Αξιωματικοί της ΓΑΔΑ επεσήμαναν μιλώντας χθες στην «Κ» ότι μεγαλύτερη δυσκολία να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα έχουν οι ηλικιωμένοι και πρόσθεσαν ότι σε διάστημα 8 ωρών το «100» δέχθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ 11.000 τηλεφωνήματα που ζητούσαν διευκρινίσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας και την εφαρμογή της καραντίνας. Δεν έλειψαν οι περιπτώσεις συνωστισμού σε περιοχές της Αττικής, ειδικά στις συνοικίες του κέντρου όπου ζουν και κινούνται αλλοδαποί, όπως η οδός Αχαρνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά, από την Πέμπτη 12 Μαρτίου, οι συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης της επιδημίας, έχουν φτάσει τις 258.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή