Όσο “Μένουμε Σπίτι” 6.700+ σπίτια ζήτησαν εργασίες επισκευών και καθαρισμού στην Αθήνα

Όσο “Μένουμε Σπίτι” 6.700+ σπίτια ζήτησαν εργασίες επισκευών και καθαρισμού στην Αθήνα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τώρα που η παραμονή μας στο σπίτι είναι μεγαλύτερη από ποτέ δημιουργούνται καθημερινά επιπλέον ανάγκες ή βλάβες που καλούμαστε να διαχειριστούμε άμεσα.

Τις τελευταίες ημέρες, η πλατφόρμα Douleutaras.gr, στην οποία βρίσκεις περισσότερους από 3.000 εξειδικευμένους επαγγελματίες για το σπίτι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαχειρίζεται και εξυπηρετεί καθημερινά πολλά αιτήματα πολιτών για επισκευές και βλάβες του χώρου τους. Από τις 10 Μαρτίου που #MenoumeSpiti, η πλατφόρμα έχει λάβει 6.700+ αιτήματα, ενώ έχει ολοκληρώσει εργασίες σε περίπου 1.600 σπίτια.

Τα αιτήματα που λαμβάνει και εξυπηρετεί το δίκτυο επαγγελματιών της το τρέχον διάστημα αφορούν κυρίως σε υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού και απολυμάνσεις αλλά και επείγουσες εργασίες, όπως υδραυλικό, ηλεκτρολόγο και τεχνικό για επισκευές οικιακών συσκευών.

Οι επαγγελματίες του δικτύου της πλατφόρμας Douleutaras.gr καλύπτουν όλο το φάσμα υπηρεσιών για το σπίτι, όπως επείγουσες εργασίες (π.χ. υδραυλικές, ηλεκτρολογικές, επισκευές οικιακών συσκευών), τεχνικές (π.χ. ελαιοχρωματισμούς, τοποθετήσεις τέντας, κουφώματα), μετακομίσεις, ανακαινίσεις και καθαρισμούς. Όλοι είναι πιστοποιημένοι και λαμβάνουν αξιολογήσεις από τους χρήστες.

Για την καταχώρηση ενός αιτήματος στην πλατφόρμα, ο χρήστης μπαίνει στο https://www.douleutaras.gr/, επιλέγει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και συμπληρώνει μία σύντομη φόρμα με τα στοιχεία της εργασίας του.

Μετά από αυτή τη διαδικασία, η πλατφόρμα στέλνει εντελώς δωρεάν στον χρήστη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα στοιχεία του καταλληλότερου επαγγελματία στην περιοχή του, ώστε να έρθουν σε επικοινωνία και να κλείσουν ραντεβού για την ολοκλήρωση της εργασίας άμεσα.

Ο Douleutaras ιδρύθηκε το 2015 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 160.000 εργασίες μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιείται σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί 20.000 χρήστες σε μηνιαία βάση.

Μάθετε περισσότερα στο: https://www.douleutaras.gr/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή