«Θα κάτσω σπίτι»: To επίκαιρο remake στο τραγούδι του Λουκιανού και η ανάρτηση Μητσοτάκη

«Θα κάτσω σπίτι»: To επίκαιρο remake στο τραγούδι του Λουκιανού και η ανάρτηση Μητσοτάκη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναν ιδιαιτέρως ευρηματικό τρόπο με σκοπό να μεταδώσουν το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι», υλοποίησαν γνωστοί Ελληνες καλλιτέχνες.

Βασισμένοι στο «Θα κάτσω σπίτι», το γνωστό τραγούδι του αείμνηστου Λουκιανού, δημιούργησαν ένα όμορφο και επίκαιρο remake.

Το single “Θα Κάτσω Σπίτι 2020” δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Είναι κοινωνική προσφορά της Walnut entertainment Greece και όλων των συμμετεχόντων και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Την προσπάθεια επαίνεσε μάλιστα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που φιλοξένησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το συγκεκριμένο τραγούδι, γράφοντας:

«Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!

Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη».  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή