Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα 81 του πέθανε ο βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Τέρενς Μακ Νάλι (φωτ.) λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού. Ο τιμημένος με τέσσερα βραβεία Τόνι συγγραφέας του «Φράνκι και Τζόνι» και του μιούζικαλ «Το φιλί της γυναίκας αράχνης» είχε βγει νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα πριν από λίγα χρόνια αλλά έπασχε από χρόνια πνευμονολογικά προβλήματα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1961, ενώ υπέγραψε το τελευταίο του έργο το 2018 με τίτλο «Fire and Air».

(…) Θετικός στον κορωνοϊό και ο διάσημος Αμερικανός τραγουδοποιός Τζάκσον Μπράουν. Οπως είπε στο περιοδικό Rolling Stone ο 71χρονος μουσικός κόλλησε τον ιό σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, όπου τραγούδησε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Ο ίδιος εμφανίζει ήπια συμπτώματα, με βήχα και λίγο πυρετό αλλά συμβουλεύει τους νέους να προσέχουν και να μην παίρνουν αψήφιστα την πανδημία.

(…) «Θα υποδεχόμουν την Ντίλαν με ανοιχτές αγκάλες αν ποτέ το θελήσει» γράφει, μεταξύ άλλων, ο Γούντι Αλεν στα απομνημονεύματά του που δημοσιεύονται στους New York Times ενόψει της έκδοσης του βιβλίου του «Apropos of nothing» που τελικά θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Arcade. Στο βιβλίο ο Αλεν μιλάει για τη σχέση του με τη μικρή Ντίλαν Φάροου και περιγράφει σκηνές της κοινής τους ζωής μέχρι τον χωρισμό του από τη Μία Φάροου και τη δικαστική διαμάχη που ακολούθησε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή