ΑΤΖΕΝΤΑ

Εκτάκτως

Οπερέτες που ανέβηκαν στο θέατρο Ολύμπια μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν το κοινό στο www.opanda.gr.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε μόνοι. H ομάδα της United We Fly συνεχίζει τις παραγωγές κι έτσι καλλιτέχνες, μουσικοί και τραγουδοποιοί επιλέγουν το αγαπημένο σημείο του σπιτιού τους  και δέχονται επισκέψεις μέσω του live streaming. Την αρχή κάνει σήμερα η Irene Skylakaki (φωτ.) που θα παίξει τραγούδια από το δωμάτιό της, παλιά, καινούργια καθώς και διασκευές. (https://youtu.be/-6_hws5qsR0 ). Την Παρασκευή 27/3 σειρά έχει το Παιδί Τραύμα ζωντανά από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας (https://youtu.be/PChANC7GwXo) και το Σάββατο 28/3 ο George Gaudy από το Λονδίνο και αυτός σε μια online παράσταση όπου θα παίξει και ολοκαίνουργιο υλικό. (https://youtu.be/6DYT8wiO9Uo/).

Ξεπούλησαν στην Αμερική οι κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών Nintendo. Σύμφωνα με την εταιρεία η αγορά θα τροφοδοτηθεί σύντομα, οπότε οι γονείς που αγωνιούν για το πώς θα απασχολήσουν τα παιδιά τους, μπορούν να ηρεμήσουν. Ή να τους αγοράσουν βιβλία!

Δωρεάν online παρακολούθηση σε τρεις οπερέτες που ανέβηκαν στο θέατρο Ολύμπια κατά τις καλλιτεχνικές περιόδους 2018 – 2019 και 2019-2020 προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Μέσα από την ιστοσελίδα www.opanda.gr το κοινό μπορεί να απολαύσει την «Εύθυμη Χήρα» του Franz Lehar, την «Ωραία Ελένη» (φωτ.) του Οφενμπαχ και την κωμική όπερα «Ο Ορφέας στον Αδη», επίσης του Οφενμπαχ. Και οι τρεις παραστάσεις ανέβηκαν σε σκηνοθεσία Ισίδωρου Σιδέρη.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ