Eκκληση βοηθείας από το Γηροκομείο Αθηνών

Eκκληση βοηθείας από το Γηροκομείο Αθηνών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει το Γηροκομείο Αθηνών σε ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρεται ότι υπάρχει ανάγκη για παροχή ειδών όπως αντισηπτικα,μάσκες,πετρέλαιο και τρόφιμα, ούτως ώστε να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες για την ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση των 140 ηλικιωμένων που φιλοξενεί το ίδρυμα και ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου από τον νέο κορωνοϊό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο φιλανθρωπικό σωματείο ΕΛΕΗΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΑΘΗΝΏΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΊΟ ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ προσφέρει στην τρίτη ηλικία από το 1864 έως σήμερα.

Η προσωρινή από το Δικαστήριο διορισμένη Διοίκηση προσπαθεί να δημιουργήσει καθεστώς ασφαλούς και αξιοπρεπούς διαβίωσης στους 140 ηλικιωμένους που φιλοξενεί οι οποίοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου και απευθύνει έκκληση βοηθείας με παροχή σε είδος για:

Αντισηπτικα,μάσκες,πετρέλαιο,τρόφιμα (φρυγανιές, ζάχαρη, βιταμ, καφέ, χυλοπίτες, κριθαράκι, πέννες, ξύδι, ντοματοπολτους, αλάτι, μπισκότα).

Πάνες, μωρομαντιλα,χειροπετσετες,κρεμοσαπουνα,υποσεντονα,πάνες βρακακια.

Καθαριστικά:Χλωρίνη,wettex,σφουγγάρια μπάνιου,σφουγγαριστρες.

Ο πρόεδρος του ΔΣ

Ζώης Κολιος

Τηλ.επικοινωνίας:2114117683/ 6972604642/ 6909711207,

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή