Πρόσωπα της Παρασκευής

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλη μία μεγάλη κινηματογραφική ταινία, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλάζει ημερομηνία κυκλοφορίας, λόγω πανδημίας. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο «Wonder Woman 1984», το σίκουελ της πιο επιτυχημένης κομίστικης περιπέτειας με γυναίκα ηρωίδα. Κάπως έτσι η ταινία, με πρωταγωνίστρια τη λαμπερή Γκαλ Γκαντότ (φωτ.), μεταφέρεται από τις 5 Ιουνίου στις 14 Αυγούστου, με την ελπίδα «ο κόσμος έως τότε να είναι ένα πιο ασφαλές και υγιές μέρος», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

(…) Την απόφαση να βοηθήσει οικονομικά τους θαυμαστές της που δοκιμάζονται από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στη δουλειά τους, με έναν πιο προσωπικό τρόπο, πήρε η Τέιλορ Σουίφτ. Η ποπ καλλιτέχνις, η οποία είχε φέτος περισσότερα έσοδα από όλες τις γυναίκες συναδέλφους της, εντοπίζει τις τελευταίες μέρες διάφορους γνωστούς φαν της, οι οποίοι γνωστοποιούν τα προβλήματά τους στα σόσιαλ μίντια, και τους στέλνει απευθείας χρήματα (κατά κανόνα 3.000 δολάρια) προκειμένου να τους ανακουφίσει.

(…) Μια καινούργια μελοποίηση ενός ποιήματος που άφησε πίσω του ο Μάνος Ελευθερίου, παρουσίασε αυτές τις μέρες ο Μίλτος Πασχαλίδης. Με τίτλο «Στη χώρα των αθώων» και στίχους εμπνευσμένους από την υπόθεση αυτοκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το τραγούδι που μπορεί να αναζητηθεί στο Youtube, ερμηνεύει ο Πασχαλίδης από κοινού με τον Γιώργο Νταλάρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή