Ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές στην εποχή του #menoumespiti

Ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές στην εποχή του #menoumespiti

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάντα στο πλευρό των πελατών της ακόμα και σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία που διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες, η Alpha Bank ενισχύει και καθιστά πιο προσβάσιμες από ποτέ τις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες, επιτρέποντάς μας να πραγματοποιούμε τις συναλλαγές από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Ιδιώτες και επαγγελματίες εξυπηρετούν τις καθημερινές τραπεζικές ανάγκες τους εξ αποστάσεως με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, ενώ ακόμα και οι ελάχιστα εξοικειωμένοι με το remote banking ανακαλύπτουν τις ευκολίες που προσφέρει το myAlpha, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της μεγάλης ελληνικής τράπεζας. Μάλιστα, μέσω του αναβαθμισμένου ψηφιακού περιβάλλοντος myAlpha Web, αλλά και μέσω της εφαρμογής myAlpha Mobile, μπορούν να έχουν μια συγκεντρωτική εικόνα της οικονομικής τους κατάστασης, παρακολουθώντας ακόμα και λογαριασμούς που διατηρούν σε άλλες ελληνικές τράπεζες.

Στην περίπτωση, δε, μιας έκτακτης μετακίνησης εκτός σπιτιού, για κάποια βασική αγορά, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν ανέπαφες πληρωμές μέσω του my Alpha wallet – υπηρεσία διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android – επιτρέποντας τις ανέπαφες πληρωμές, το όριο των οποίων έχει αυξηθεί στα 50 ευρώ, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσει κάποιος το PIN στο POS του σημείου πώλησης.

Επιπλέον, η Τράπεζα παρέχει μία σειρά από άλλες υπηρεσίες όπως το Bonus app – την εφαρμογή του Μεγαλύτερου Προγράμματος επιβράβευσης χρήσης καρτών της Alpha Bank, αλλά και το bleep, μία εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αποκτήσουν άμεσα μία προπληρωμένη κάρτα για την πραγματοποίηση συναλλαγών.

Τέλος, τώρα όλες οι συναλλαγές μέσω κινητού, υπολογιστή και τηλεφώνου γίνονται ευκολότερες, αφού όσοι διαθέτουν ήδη μια κάρτα της Alpha Bank στο όνομά τους μπορούν να αποκτήσουν κωδικούς e-banking «κατεβάζοντας» την εφαρμογή myAlpha mobile στο κινητό τους τηλέφωνο και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές στην εποχή του #menoumespiti-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή