Υπηρεσία Ολικού Καθαρισμού Douleutaras

Υπηρεσία Ολικού Καθαρισμού Douleutaras

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το διάστημα παραμονής στο σπίτι να παρατείνεται, η ζήτηση για απολυμάνσεις σπιτιών ολοένα και αυξάνεται από τους πολίτες λόγω κορονοϊού. Συγκεκριμένα, βάσει στοιχείων της πλατφόρμας Douleutaras, η ζήτηση για απολύμανση είναι περίπου 8 φορές μεγαλύτερη από το ίδιο διάστημα πέρυσι αντανακλώντας την ανησυχία των καταναλωτών για προστασία του χώρου τους.

Σε απάντηση της υφιστάμενης κατάστασης και των νέων αναγκών των καταναλωτών, η δημοφιλής πλατφόρμα αποφάσισε να προσφέρει μία νέα υπηρεσία Ολικού Καθαρισμού, η οποία συνδυάζει τον καθαρισμό των χώρων του σπιτιού με μία ώρα απολύμανση όλων των επιφανειών.

Η υπηρεσία, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της αυτή την εβδομάδα, περιλαμβάνει σχολαστικό καθαρισμό των χώρων του σπιτιού και μία ώρα στοχευμένη απολύμανση όλων των επιφανειών με ειδικό απολυμαντικό καθαριστικό, με έμφαση στις επιφάνειες τακτικής επαφής με τα χέρια (π.χ. πόμολα, οικιακές συσκευές). Σημειώνεται ότι το καθαριστικό παρέχεται στον πελάτη δωρεάν.

Για να κλείσει κάποιος ραντεβού για Ολικό Καθαρισμό, μπαίνει στη σχετική σελίδα της πλατφόρμας https://www.douleutaras.gr/katharismos/, συμπληρώνει δωρεάν μία φόρμα περιγράφοντας τον χώρο του και κλείνει άμεσα online το ραντεβού του στην ημερομηνία που επιθυμεί. Ο χρήστης μπορεί να κλείσει είτε έναν καθαρισμό είτε να μπει σε εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πλάνο καθαρισμών, ο οποίος προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή.

Η υπηρεσία παρέχεται από τις οικιακές βοηθούς του δικτύου της πλατφόρμας, οι οποίες ακολουθούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν δημοσιευθεί από τους αρμόδιους φορείς. Φορούν μάσκα και γάντια μιας χρήσης, χρησιμοποιούν αντισηπτικό υγρό και διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τον πελάτη.

Η υπηρεσία καθαρισμού Douleutaras πραγματοποιείται από δίκτυο αξιολογημένων οικιακών βοηθών (Μέσος Όρος Αξιολογήσεων: 4,7/5). Από το 2016 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 45.000 καθαρισμοί σπιτιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μάθετε περισσότερα στο: https://www.douleutaras.gr/katharismos/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή