Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

275.000 λίρες Αγγλίας προσέφερε ο Τζέιμς Μακαβόι (φωτ.) στην καμπάνια «Masks for heroes», την οποία ξεκίνησε ομάδα Βρετανών γιατρών με σκοπό να αγοραστούν μάσκες, γάντια και άλλα είδη ατομικού εξοπλισμού προστασίας για το προσωπικό του βρετανικού συστήματος υγείας. Οπως δήλωσε ο Σκωτσέζος ηθοποιός, «είναι παράξενοι οι καιροί που ζούμε, αλλά έχουν θετικό αντίκτυπο και το σημαντικότερο είναι πως όλο αυτό μας φέρνει πιο κοντά, ασχέτως από την οικονομική δύναμη του καθενός».

(…) Μια καμπάνια με γιγαντοαφίσες που απεικονίζουν τον Χοακίν Φίνιξ σε ακτιβιστική αγρυπνία έξω από ένα σφαγείο χοίρων εμφανίστηκε προχθές στη Sunset Boulevard του Λος Αντζελες, που εδώ και λίγες εβδομάδες είναι σχεδόν έρημο εξαιτίας της πανδημίας. Πρόκειται για πρωτοβουλία των οργανώσεων LA Animal Save και Animal Alliance Network, οι οποίες, βοηθούντος του βραβευμένου με Οσκαρ ηθοποιού, επέλεξαν να στείλουν ένα μήνυμα υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και της χορτοφαγίας.

(…) Επέστρεψε έπειτα από μια μικρή διακοπή ο κωμικός Τζον Ολιβερ στην οθόνη του HBO, με την εκπομπή του «Last week tonight» να βιντεοσκοπείται πλέον όχι σε στούντιο με κοινό, αλλά στο σπίτι του. Στο στόχαστρο του Ολιβερ βρέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, για τον οποίο ο κωμικός είπε μεταξύ άλλων ότι «αποτυγχάνει ξανά και ξανά να διαχειριστεί την κρίση με τη σοβαρότητα που απαιτείται», καθώς και ότι «είναι λιγότερο καταρτισμένος για να αντιμετωπίσει αυτή την ιστορική στιγμή, από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος στην καταγεγραμμένη Ιστορία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή