Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα πρόστιμα παραβίασης του «λουκέτου» στη Νέα Παραλία (φωτογραφίες)

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα πρόστιμα παραβίασης του «λουκέτου» στη Νέα Παραλία (φωτογραφίες)

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάχιστος κόσμος βρέθηκε από τις 8 το πρωί στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αθληθεί τις ώρες κατά τις οποίες παραμένει ανοιχτό το παραλιακό μέτωπο, μετά την απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, «έκλεισε» χθες, μετά τα τελευταία φαινόμενα συνωστισμού – με 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινί, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα πρόστιμα παραβίασης του «λουκέτου» στη Νέα Παραλία (φωτογραφίες)-1

Η αυστηροποίηση των μέτρων και ο βροχερός καιρός περιόρισαν αρκετά σήμερα το πρωί την κίνηση των πολιτών. Ωστόσο, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας πραγματοποιούσαν κανονικά τους ελέγχους σε πεζούς και ποδηλάτες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρουν την ειδική βεβαίωση κυκλοφορίας ή εάν έχουν αποστείλει sms στο 13033.

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα πρόστιμα παραβίασης του «λουκέτου» στη Νέα Παραλία (φωτογραφίες)-2

Ωστόσο, από τις 2 το μεσημέρι και μετά, που θα μπει και πάλι «λουκέτο», θα επιβάλλονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε όποιον επιχειρήσει να βρεθεί στη Νέα Παραλία, ακόμη κι αν έχει τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα πρόστιμα παραβίασης του «λουκέτου» στη Νέα Παραλία (φωτογραφίες)-3

Ο περιορισμός κίνησης πολιτών θα ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή