Οι καλύτερες επιλογές του τηλεοπτικού προγράμματος

Οι καλύτερες επιλογές του τηλεοπτικού προγράμματος

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναζητώντας τον θησαυρό

Η κωμική ελληνική ταινία «O θησαυρός» (2017) έρχεται απόψε στις τηλεοπτικές οθόνες (21.50, Alpha). Σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης, η προσφάτως χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη προσπαθεί να κρατήσει όρθιο τον ξενώνα που άφησε πίσω του ο μακαρίτης σύζυγός της και διαδίδει πως είχε κρύψει στην πανσιόν έναν θησαυρό την περίοδο της Κατοχής. Η σκηνοθεσία είναι του Στ. Μαρκίδη και το σενάριο του Δ. Αποστόλου, βασισμένο στο θεατρικό έργο «Ο θησαυρός του μακαρίτη» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη. (Κ12)

Το «φαινόμενο» των γηπέδων

Οι καλύτερες επιλογές του τηλεοπτικού προγράμματος-1

Το ντοκιμαντέρ «The Beckham effect – Το φαινόμενο Μπέκαμ», που δημιούργησε η διοργανώτρια αρχή του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου MLS, μεταδίδει απόψε η Nova (22.00, Novasports HD2). Θέμα του, η εξαετής παρουσία του Βρετανού σταρ στους LA Galaxy, η επίδραση που είχε στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και η απόφασή του να φτιάξει τη δική του ομάδα, Inter Miami. Γεννημένος το 1975, ο Μπέκαμ κέρδισε πρωταθλήματα σε Αγγλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Γαλλία και δύο φορές το Champions League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ντετέκτιβ με… χρέη

Οι καλύτερες επιλογές του τηλεοπτικού προγράμματος-2

Πρεμιέρα απόψε για το δεύτερο μέρος της σειράς «Stumptown», στο FOX Life (21.00, Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, WIND Vision). Βασισμένη στη διάσημη σειρά κόμικς, ακολουθεί την Der Parios, μια δυνατή και έξυπνη βετεράνο του στρατού, που για να αντιμετωπίσει τα χρέη της γίνεται ντετέκτιβ, επιχειρώντας να διαχειριστεί και την περίπλοκη ερωτική ζωή της. Στο αποψινό επεισόδιο, η ηρωίδα προσλαμβάνεται από έναν διάσημο τηλεκριτή για να βρει τον άσωτο αδελφό του. Με την Κόμπι Σμάλντερς («How I met your mother», «The Αvengers»).

Με τη σφραγίδα της ΕΡΤ

Οι καλύτερες επιλογές του τηλεοπτικού προγράμματος-3

Διαθέσιμες στην ενότητα «Το σινεμά στο σπίτι σας» είναι στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ (https://webtv.ert.gr/shows/to-sinema-sto-spiti-sas/) σημαντικές ταινίες, όπως «Λαίδη Μακμπέθ», «Καταπληκτικές γυναίκες», «The tale», «Το γυάλινο κάστρο», «Τα πλεονεκτήματα του να είσαι στο περιθώριο», «Αύγουστος», «Τα μάτια της Τζούλια», «Εγώ ο Ντάνιελ Μπλέικ», «Επικίνδυνη οικογένεια», «Κάθε στιγμή μετράει», «Δρόμοι και πορτοκάλια», «Ο άντρας που αγαπήθηκε πολύ», «Η Γκρέις του Μονακό», «Η Οδύσσεια», «Μέχρι το θαύμα», «Νταλιντά» κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή