Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ισπανικό φαινόμενο

Παγκόσμια πρεμιέρα σήμερα για τον τέταρτο κύκλο της ισπανικής σειράς – φαινόμενου «La Casa de Papel», με οκτώ νέα επεισόδια, στο Netflix. Καθώς το σχέδιο του Καθηγητή αρχίζει να καταρρέει και ανθρώπινες ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο, οι ληστές πρέπει να απωθήσουν τους εχθρούς τους εντός και εκτός της Τράπεζας της Ισπανίας. Τα διλήμματα είναι πολλά για τους χαρακτήρες της ιστορίας. Πρωταγωνιστούν οι Αλβαρο Μόρτε, Ιτσιάρ Ιτούνιο, Ούρσουλα Κορμπερό, Πέδρο Αλόνσο, Αλμπα Φλόρες.

Η ντετέκτιβ και ο «Δούκας»

Η βρετανική σειρά «Miss Scarlet & The Duke», με την Ελίζα Σκάρλετ, κάνει πρεμιέρα απόψε (22.00, Cosmote Series HD). Η πρώτη γυναίκα ντετέκτιβ του 19ου αιώνα μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθώντας να λειτουργήσει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο, βρίσκει έναν σύντροφο στο πρόσωπο του επιθεωρητή της Σκότλαντ Γιαρντ Γουίλιαμ Ουέλιγκτον, ο οποίος είναι γνωστός ως «Δούκας»: πότης, παίκτης και γυναικάς. Η μεταξύ τους συνεργασία τούς οδηγεί στην επίλυση μερικών από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις στο Λονδίνο του 1880.

Οι «Ξένοι» επιστρέφουν

«Οι δύο ξένοι» ξανά στην τηλεόραση. Η ρομαντική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου επιστρέφει απόψε, σε επανάληψη (18.45, Mega). Η σειρά εξιστορεί τον έρωτα του σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής Κωνσταντίνου Μαρκορά και της τηλεπαρουσιάστριας πρωινής εκπομπής Μαρίνας Κουντουράτου. Ξεχώρισε για τις ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών και για το εύστροφο σενάριό της. Πρωταγωνιστούν: Ν. Σεργιανόπουλος, Εβ. Παπούλια, Ντ. Κώνστα, Χρ. Διαβάτη, Αλ. Ρήγας, Δ. Τσούτσης, Αλ. Παλαιολόγου, Οδ. Σταμούλης.

Σύλλογοι του θρύλου

Πρεμιέρα απόψε για την αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ Sport Icon (22.00, Novasports2 HD), με το επεισόδιο «Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι όλων των εποχών». Η σειρά παρουσιάζει θέματα όπως η ιστορία του ύμνου της Λίβερπουλ «You’ll never walk alone», η φιλοσοφία των παιχνιδιών της Μπαρτσελόνα, το κλασικό γαλλικό ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ, οι ηχηρές μεταγραφές ποδοσφαιριστών όπως ο Ιμπραΐμοβιτς κ.ά. Ομάδες όπως ο Αγιαξ, η Τότεναμ, η Αρσεναλ έγραψαν Ιστορία, με μεγάλες νίκες, που συνοδεύθηκαν από δυνατά συναισθήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή