Σε τεστ για τον κορωνοϊό υπεβλήθησαν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι στο Γηροκομείο Αθηνών

Σε τεστ για τον κορωνοϊό υπεβλήθησαν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι στο Γηροκομείο Αθηνών

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, μετέβη στο γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να εξεταστούν όλοι οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν εκεί, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19

Σε τεστ για τον κορωνοϊό υποβλήθησαν οι 124 ηλικιωμένοι τρόφιμοι του Γηροκομείου, ενώ παράλληλα δόθηκαν οδηγίες για διαχείριση υπόπτου/πιθανού περιστατικού COVID 19. 

Επίσης έγινε εκπαίδευση του προσωπικού και διανομή υγειονομικού υλικού.

«Η προστασία των ευάλωτων ομάδων και πληθυσμών είναι υψηλή προτεραιότητα για το Υπουργείο Υγείας και στο πλαίσιο αυτό ο ΕΟΔΥ θα εντατικοποιήσει τις ενέργειες προστασίας των ηλικιωμένων» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τόνισε «Ο Δήμος των Αθηναίων είναι εδώ για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με το Γηροκομείο Αθηνών για την κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας οι οποίοι ζουν εκεί».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή