Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταξίδι στην Ουαλλία

Ασφαλές τηλεοπτικό ταξίδι στην Ουαλλία με το Viasat Earth, σήμερα στις 15.00 (Cosmote TV). Στο πρώτο μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ «Ουαλλία: ο τόπος της άγριας φύσης», οι θεατές θα περιηγηθούν στον μεγαλύτερο σε μήκος ποταμό του Ηνωμένου Βασιλείου, σε 1.680 μίλια εντυπωσιακής ακτογραμμής και σε 15 βουνά ψηλότερα από 3.000 πόδια. Για πολλά από τα ζωικά είδη που διαβιούν εκεί, όπως το πτηνό ψαλιδιάρης, το ρινοδέλφινο και η νυφίτσα, η χώρα αυτή αποτελεί ένα απόρθητο οχυρό.

Συναρπαστικό ντοκιμαντέρ

Η πιο συναρπαστική αφήγηση της Ιστορίας έρχεται στον ΣΚΑΪ αυτή την Κυριακή. Το ντοκιμαντέρ του BBC «Οι τελευταίες ώρες του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου», 100 xρόνια μετά τη λήξη του, αποκαλύπτει τα σημαντικά γεγονότα που οδήγησαν στην ανακωχή των Συμμάχων με τη Γερμανία. Στις 8 Νοεμβρίου 1918, τρεις Ευρωπαίοι –ένας Βρετανός, ένας Γάλλος και ένας Γερμανός– συναντήθηκαν μυστικά σε ένα δάσος κοντά στο Παρίσι. Οι συνομιλίες τους οδήγησαν την Ευρώπη στην ειρήνη έπειτα από τέσσερα σκληρά χρόνια πολεμικών συρράξεων.

Αναλύοντας τον κορωνοϊό

Το πρώτο ντοκιμαντέρ με θέμα τον κορωνοϊό COVID-19 είναι γεγονός. Το «Pandemic: COVID-19» μεταδίδεται αύριο Κυριακή από το Discovery (21.00, Nova). Με τη βοήθεια πληροφοριών από την πρώτη γραμμή και εν μέσω της μάχης που δίνει το ιατρικό προσωπικό, ειδικοί εξηγούν για ποιο λόγο αυτό το νέο είδος κορωνοϊού είναι τόσο θανατηφόρο και ποια μέτρα λαμβάνονται ώστε να καταπολεμηθεί. Επίσης, εξετάζεται ο τρόπος που ο ιός κατάφερε να μεταδοθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες στην Κίνα και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Ρομάντσο από τα παλιά

Η κλασική ρομαντική κομεντί «Pretty woman», με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ, προβάλλεται απόψε στον Alpha (00.15). Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας Εντουαρντ Λιούις έχει μόλις φθάσει στο Λος Αντζελες για μια επαγγελματική εκδήλωση. Προσπαθώντας να βρει τη σωστή διαδρομή, πέφτει πάνω σε μια πόρνη, τη Βίβιαν Γουάρντ, η οποία είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει. Κεραυνοβολημένος από την εντυπωσιακή ομορφιά της, της προτείνει να γίνει η συνοδός του καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα βρίσκεται εκεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή