Νέα τραγωδία στην οικογένεια Κένεντι: Νεκρή η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, σύμφωνα με τον σύζυγό της

Νέα τραγωδία στην οικογένεια Κένεντι: Νεκρή η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, σύμφωνα με τον σύζυγό της

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκροί πρέπει να θεωρούνται οι αγνοούμενοι από την Πέμπτη 40χρονη Μέιβ Κένεντι ΜακΚίν – εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι – και ο μικρός της γιος,όπως ανακοίνωσε μέσα από τα social media ο σύζυγος της ΜακΚίν, Ντέιβιντ. 

Η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Άνι Άρουντελ, στο Μέριλαντ, τόνισε ότι έλαβε κλήση την Πέμπτη περίπου στις 16:30 τοπική ώρα, με αναφορά για δύο ανθρώπους σε ένα μικρό κανό ή καγιάκ στο Τσέζαπικ Μπέι. Διασώστες έφτασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις 19:00, τοπική ώρα, βρέθηκαν το καγιάκ και κουπιά, αλλά όχι οι αγνοούμενοι, ανέφερε η υπηρεσία.

Στη συνέχεια, με ανάρτησή του στα social media, o Ντέιβιντ ΜακΚίν, δήλωσε ότι οι Αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν μητέρα και γιο. «Παρά τις ηρωικές προσπάθειες της ακτοφυλακής και τοπικών Αρχών, η έρευνα για τους δύο αγνοούμενους σταμάτησε» έγραψε ο ΜακΚίν, σημειώνοντας πως ως εκ τούτου μητέρα και γιος θεωρούνται νεκροί.

Ωτσόσο, όπως γράφει, οι έρευνες για τον εντοπισμό των σορών τους θα συνεχιστούν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια έχει απομονωθεί λόγω του κορωνοϊού στο εξοχικό τους σπίτι. Μητέρα και γιος έπαιζαν στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους βρέθηκε στη θάλασσα.

Η Μέιβ και ο 8χρονος Γιδεών μπήκαν σε κανό προκειμένου να πιάσουν την μπάλα από το νερό και έκτοτε εξαφανίστηκαν.

Νέα τραγωδία στην οικογένεια Κένεντι: Νεκρή η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, σύμφωνα με τον σύζυγό της-1

Η Μέιβ είναι η κόρη της Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, μεγαλύτερης κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1968 και ανιψιά του τέως προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1963.

Η οικογένεια Κένεντι, μια από τις μεγάλες οικογένειες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, έχει βιώσει πολλές τραγωδίες.

Ο Τζον Φ. Κένεντι (JFK) που διετέλεσε για τρία χρόνια πρόεδρος των ΗΠΑ δολοφονήθηκε στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963.

Τον Ιούνιο του 1968, ο μικρότερος αδερφός του Ρόμπερτ, με πιθανότητες να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες.

Ένας από τους γιους του Ρόμπερτ Κένεντι, ο Ντέιβιντ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα το 1984.

Το 1999, ο γιος του JFK σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του Κάρολιν και την αδελφή του Λορέν σε συντριβή αεροσκάφους στη Μασαχουσέτη.

Η Σίρσα Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, επίσης πέθανε πέρσι, σε ηλικία 22 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή