Βρετανός υπουργός: Ο Τζόνσον τα πηγαίνει καλά, αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη Ντάουνινγκ Στριτ

Βρετανός υπουργός: Ο Τζόνσον τα πηγαίνει καλά, αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη Ντάουνινγκ Στριτ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον τα πηγαίνει καλά και αναμένεται να επιστρέψει στο γραφείο του σύντομα, δήλωσε ο υπουργός Στέγασης, Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ρόμπερτ Τζένρικ τη Δευτέρα μετά την εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού στο νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ.

«Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για όσο χρειααστεί, αλλά έχω ακούσει ότι τα πηγαίνει καλά και ανυπομονώ να επιστρέψει στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC.

«Δεν πρόκειται για έκτακτη κατάσταση και γι 'αυτό αναμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στην πρωθυπουργική κατοικία», σημείωσε.

Ο Τζόνσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ καθώς εξακολουθούσε να έχει υψηλό πυρετό και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις.

Οπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ντάουνινγκ Στριτ «μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού δέκα ημέρες μετά τη διάγνωσή του».

Πάντως, τη Δευτέρα η Ντάουνινγκ Στριτ διευκρίνισε ότι ο Τζόνσον παραμένει επικεφαλής της κυβέρνησης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή