Τηλεφώνημα Παυλόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Τηλεφώνημα Παυλόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος όχι μόνο δεν θεωρεί ότι πρέπει να αποχωρήσει από τη δημόσια ζωή, αλλά αντίθετα οικοδομεί προσεκτικά έναν νέο ρόλο ως τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας που μπορεί, αλλά και οφείλει να έχει συμμετοχή στο δημόσιο γίγνεσθαι.

Στο πλαίσιο αυτό προβαίνει σε δηλώσεις και πρωτοβουλίες. Έχοντας μετακινηθεί στο νέο γραφείο του, επί της οδού Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά χωρίς να δέχεται επισκέπτες αφού τηρεί τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, παρακολουθεί τις εξελίξεις και επικοινωνεί με προσωπικότητες με τις οποίες διατηρεί από χρόνια προσωπική σχέση.

Έτσι, νωρίτερα σήμερα επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και του διαβίβασε τις θερμές ευχές του για υγεία και δύναμη κατά την άσκηση των πολύτιμων και πολύπλευρων ποιμαντικών του καθηκόντων, ιδίως στο πλαίσιο της σημερινής πρωτόγνωρης συγκυρίας. Επίσης τον διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράστασή του προς την Ομογένεια κατ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο της δεινής δοκιμασίας της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εκφράζοντας, ταυτοχρόνως, την ευχή η δοκιμασία αυτή να τερματισθεί, το ταχύτερο δυνατό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή