Επετειακές εκδόσεις για τα 100 χρόνια Mazda

Επετειακές εκδόσεις για τα 100 χρόνια Mazda

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Για να σηματοδοτήσει την επέτειο των 100 ετών παρουσίας της στην αγορά, η Mazda παρουσιάζει μία ειδική έκδοση σε κάθε μοντέλο της γκάμας της1, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μοναδικότητα του πρώτου της επιβατικού αυτοκινήτου, του R360 Coupe.

 
Πολλά από τα χαρακτηριστικά του R360 Coupe, όπως η κορυφαία για την εποχή τεχνολογία του, η προσοχή στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η εξαιρετική εμπειρία από την οδήγησή του, εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν κάθε σημερινό μοντέλο της Mazda, συναρπάζοντας τους λάτρεις της μάρκας σε ολόκληρο τον κόσμο. 
 
Οι επετειακές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν σε δίχρωμη απόχρωση λευκού και μπορντό, όπως ήταν βαμμένο και το R360 Coupe όταν παρουσιάστηκε το 1960, και θα διαθέτουν ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα τονίζουν την επέτειο των 100 χρόνων. 
 
Mazda R360 Coupe (1960)
 

Το R360 Coupe ήταν το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο της Mazda. Το μοντέλο σημείωσε αμέσως μεγάλη επιτυχία χάρη στη μοναδική και φουτουριστική του εμφάνιση, την εξαιρετική του οδική συμπεριφορά και την ιδιαίτερα ανταγωνιστική του τιμή, δίνοντας έτσι σε πολλούς οδηγούς την δυνατότητα να αποκτήσουν την πρώτη τους εμπειρία της ελευθερίας που χαρίζει η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο διέθετε έναν τετράχρονο κινητήρα, φαινόμενο σπάνιο για μοντέλο της κατηγορίας των micro-mini επιβατικών της εποχής, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και εξαιρετικά περιορισμένο βάρος ώστε να δίνεται έμφαση στην απόλαυση της οδήγησης, στοιχείο που χαρακτηρίζει και όλα τα σημερινά μοντέλα της Mazda.
 
Επετειακή έκδοση για τα 100 χρόνια της Mazda (2020)
 
Σε ολόκληρη την γκάμα της Mazda, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την επετειακή έκδοση σε δίχρωμο αμάξωμα λευκού-μπορντό, και με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τα αποκλειστικά καπάκια στο κέντρο του τροχού με το λογότυπο των 100 χρόνων της μάρκας. 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή