Ενα «Βαλς της Απομόνωσης» από τον 7χρονο Στέλιο που διαπρέπει στο πιάνο

Ενα «Βαλς της Απομόνωσης» από τον 7χρονο Στέλιο που διαπρέπει στο πιάνο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μόλις επτά ετών, έπαιξε για πρώτη φορά δημοσίως στην ηλικία των τριών και μεταξύ των παραστάσεων που έχει δώσει, συγκαταλέγονται χώροι όπως το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

Ο λόγος για τον μικρό Στέλιο Κερασίδη, οποίος πρόσφατα συνέθεσε το «Βαλς της Απομόνωσης» με σκοπό να συμβάλει και αυτός να μείνουμε όλοι, όσο περισσότερο, στο σπίτι.

«Γεια σας παιδιά, είμαι ο Στέλιος και είμαι και εγώ στο σπίτι. Ας είμαστε λίγο πιο υπομονετικοί και σύντομα θα είμαστε για κολύμπι στη θάλασσα. Σας αφιερώνω ένα δικό μου κομμάτι», λέει στο βιντεάκι του, που ήδη έχει πάνω από 42.000 pageviews στο διαδίκτυο.

«Η μουσική είναι ο κόσμος μου», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Reuters και ενώ τα πόδια του μετά βίας έφθαναν να ακουμπήσουν το πάτωμα.

Γιος δασκάλου του πιάνου, ο μικρός Στέλιος έχει ήδη συνθέσει δύο κονσέρτα («Βερόνικα» και «Αναστασία») ενώ αγαπημένος του πιανίστας είναι ο (εκλιπών) Γκλεν Γκόουλντ, γνωστός για τις ερμηνείες του στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή