Εκτάκτως

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Lady Gaga (φωτ.) θα συντονίσει τη μεγάλη συναυλία «One World: Together Αt Home» που διοργανώνουν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η οργάνωση Global Citizen με στόχο φυσικά τη στήριξη των εργαζομένων στην υγεία που δίνουν μάχη ενάντια στον COVID-19. Η συναυλία θα προβληθεί παγκοσμίως στις 18 Απριλίου μέσα από τα αμερικανικά δίκτυα ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeartMedia και Bell Media, αλλά και σε online streaming στις πλατφόρμες Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, beIN Media Group, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo και YouTube.

Συμμετέχουν μεγάλα αστέρια της μουσικής, όπως η Αλάνις Μόρισετ, ο Αντρέα Μποτσέλι, η Μπίλι Ελις, ο Πολ Μακάρντεϊ, ο Στίβι Γουόντερ και πολλοί άλλοι.

To Αthens Photo World (APW) που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά τον Μάιο, αναβάλλεται, αλλά οι υποβολές συμμετοχών για τους δύο διαγωνισμούς (Διεθνές Βραβείο Φωτοδημοσιογραφίας «Yannis Behrakis» (φωτ.) και Βραβείο Athens Photo World 2020) συνεχίζονται κανονικά μέχρι τις 19/7.

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται λέει ο σοφός λαός. Με αυτό το σκεπτικό υπεύθυνοι ασφαλείας μεγάλων μουσείων επισημαίνουν τους κινδύνους της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης, λέγοντας ότι ο κίνδυνος κλοπής έχει πολλαπλασιαστεί, καθώς οι ληστές μπορεί να σκεφθούν ότι τώρα που όλοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, είναι μια καλή ευκαιρία γι’ αυτούς να «μπουν» στα μουσεία. Συνέβη πρόσφατα σε μικρό μουσείο της Ολλανδίας απ’ όπου άρπαξαν πίνακα του Βαν Γκογκ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή