Online Αποκάλυψη της KTM 890 Duke R

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Πριν λίγες μέρες έγιναν διαδικτυακά τα αποκαλυπτήρια του νέου ΚΤΜ 890 DUKE R.

 
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΥ

 

Η μοτοσυκλέτα όπως είναι λογικό και επόμενο ασπάζεται πλήρως την φιλοσοφία Ready to race της αυστριακής εταιρίας και έρχεται να πλαισιώσει την οικογένεια Duke περνώντας στην αντεπίθεση!
 
Η αλλαγή στον κινητήρα που από τα 790 κυβικά ανεβαίνει στα 899 οφείλεται στην αλλαγή και στην διάμετρο των εμβόλων ενώ παράλληλα έχουν μεγαλώσει οι βαλβίδες και έχει αυξηθεί η σχέση συμπίεσης με αποτέλεσμα ο νέος κινητήρας να αποδίδει 119 ίππους και σχεδόν 11 κιλά ροπής, δηλαδή 14 άλογα και 2 κιλά ροπής περισσότερα από αυτόν του 790.
 
Αν και το πλαίσιο είναι ίδιο με του 790 υπάρχει μια αλλαγή στην γεωμετρία της μοτοσυκλέτας που σαν στόχο έχει να είναι ακόμα πιο απόλυτη  η οδική της συμπεριφορά.
 
Πιρούνι και αμορτισέρ είναι πλήρως ρυθμιζόμενα ενώ από πλευράς ηλεκτρονικών βοηθημάτων υπάρχουν 3 riding modes, ρυθμιζόμενο traction control, ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης στον πίσω τροχό και έγχρωμη TFT οθόνη.
Τα παλιά φρένα έχουν αντικατασταθεί με BREMBO ενώ το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας έχει μειωθεί κατά τρία κιλά.
 
Το νέο ΚΤΜ 890 Duke R  έρχεται να εντυπωσιάσει και να σφάξει με το γάντι αυτή την φορά με μοναδικό στόχο την κορυφή της κατηγορίας!  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή