Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά από την ίδρυσή του το 1947, το Φεστιβάλ της Αβινιόν, ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς για τις παραστατικές τέχνες, δεν έδωσε χθες στη δημοσιότητα τον προγραμματισμό του για το 2020. «Δεν αποφασίζουμε εμείς αλλά η πολιτεία» δήλωσε ο διευθυντής του Ολιβιέ Πι (φωτ.), αναφερόμενος στο φεστιβάλ που υποθετικά θα ξεκινούσε στις 3 Ιουλίου. Πάντως, υπάρχει διορία για την οριστική απόφαση έως τις 4 Μαΐου, την τελική ημερομηνία στην οποία θα έπρεπε να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες στο Palais, όπου φιλοξενείται η διοργάνωση.

(…) H τελετή απονομής των Οσκαρ του 2006 έχει μείνει στη μνήμη πολλών εξαιτίας της υποψηφιότητας της πολυσυζητημένης ταινίας του Ανγκ Λι «Brokeback Mountain». Μόλις προχθές, όμως, ο Τζέικ Τζίλενχαλ, ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του φιλμ, αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής του Χιθ Λέτζερ αρνήθηκε την πρόταση να παρουσιάσει την τηλεοπτική αναμετάδοση των Οσκαρ του 2007 επειδή δεν ήθελε να αστειευθεί με τον γκέι χαρακτήρα που υποδυόταν στην ταινία.

(…) Ενα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ, αν και χωρισμένοι από το 2000, πρωταγωνιστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια κοινή φωτογραφία στο σπίτι της Μουρ, φορώντας πράσινες ριγέ πιτζάμες. Την προαναγγελία αυτής της έκτακτης επανασύνδεσης λόγω κορωνοϊού ανήγγειλε στο Instagram η κόρη τους Ταλούλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή