Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Αντετοκούνμπο στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Αντετοκούνμπο στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που ρισκάρουν την υγεία τους εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στέλνει η οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές, όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε. Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσιας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο έκανε δωρεά 10.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου και 10.000 ακόμη μάσκες στον Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) για την ενίσχυση της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα αδέλφια του Θανάσης, Κώστας και Άλεξ, καθώς και η μητέρα τους ζήτησαν να μοιραστεί ένα μέρος αυτών στα Σεπόλια, δηλαδή στη γειτονιά της Αθήνας που μεγάλωσαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή