Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικίνδυνο χάρισμα

Η περιπέτεια «Push: Το επικίνδυνο χάρισμα» (2009), του Πολ Μακ Γκουίγκαν, έρχεται απόψε στις τηλεοπτικές οθόνες (23.15, ΣΚΑΪ). Μία ομάδα ανθρώπων με μεταφυσικές ικανότητες, που τους επιτρέπουν να «ακούν» και να επηρεάζουν τις σκέψεις των άλλων, μετακινώντας ακόμη και αντικείμενα, εργάζεται για μυστική κυβερνητική οργάνωση. Μία ομάδα νεαρών Αμερικανών ετοιμάζεται να την εγκαταλείψει, όμως η απόφασή τους δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί. Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φορντ, Κρις Εβανς, Τζόλε Γκρετς, Ντακότα Φάνινγκ και Μπράτον Ρία.

Ο Χριστός της Λυκόβρυσης

Η ιστορική σειρά (1975) της ΕΡΤ «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται», σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, μεταδίδεται από σήμερα, σε επανάληψη, στην ΕΡΤ2 (15.00). Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην ενδοχώρα της Μικράς Ασίας, στο χωριό Λυκόβρυση, το 1921. Κάθε επτά έτη, τη Μεγάλη Εβδομάδα, γίνεται αναπαράσταση των Παθών, με τους άνδρες του χωριού να υποδύονται τους Αποστόλους και τον Ιησού. Παίζουν: Αλ. Γκόλφης, Δ. Σταρένιος, Γ. Βασιλειάδου, Κ. Δανδουλάκη, Λ. Καλλέργης κ.ά.

Σκυλάκια-αστροναύτες

Τα παιδιά παραμένουν στο σπίτι και οι ταινίες κινουμένων σχεδίων στην τηλεόραση αποτελούν μια σημαντική διέξοδο για αυτά, πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν οι ήρωες είναι ζωάκια. «Τα σκυλάκια στο Διάστημα» (15.15, Novalife) είναι η ιστορία δύο τετράποδων που κάνουν το μεγάλο βήμα, ταξιδεύοντας μακριά από τη Γη. Ενα εκπαιδευμένο σκυλάκι τσίρκου και ένα πανέξυπνο αδέσποτο περνούν από αμέτρητα τεστ και εξαντλητική εκπαίδευση, με σκοπό να επιβιβαστούν στη σοβιετική αποστολή του 1960 στο Διάστημα.

Δράση και αγωνία

Φανατικό κοινό φαίνεται πως έχει η σειρά «Νόμος και Τάξη: ειδική ομάδα», η οποία εστιάζει στην αστυνομική και στη δικαστική έρευνα εγκλημάτων σεξουαλικού χαρακτήρα. Στο αποψινό επεισόδιο του Fox Life (13.15, 20.15, 00.35, Cosmote TV, Nova), μια ανήλικη που το είχε σκάσει από το σπίτι της βρίσκεται χτυπημένη, ενώ ανακαλύπτεται πως έχει πέσει θύμα βιασμού. Η έρευνα οδηγεί την ομάδα των αστυνομικών στον ιδιοκτήτη ενός στριπτιζάδικου, ο οποίος ωστόσο αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξη στο έγκλημα.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή