Δημοτικές δομές υγείας στηρίζει η Interamerican

Δημοτικές δομές υγείας στηρίζει η Interamerican

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε υλοποίηση της δεύτερης δέσμης πρωτοβουλιών προχωρεί η Interamerican μετά τη συνεισφορά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αυτή τη φορά η εταιρεία υποστηρίζει τις δομές υγείας του Δήμου Αθηναίων. Ο δήμος, με έξι δημοτικά ιατρεία και με κοινωνικές δομές, διευρύνει το δημόσιο σύστημα για πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας, αναλαμβάνοντας σημαντικό φορτίο για τη σχετική εξυπηρέτηση πολιτών στην περιοχή της πρωτεύουσας. Ετσι, η Interamerican πρόσφερε υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό για τη λειτουργία των δημοτικών ιατρείων. Παράλληλα θα ενισχύσει χρηματοδοτικά την ανακαίνιση του κοινωνικού φαρμακείου και ιατρείου  που θα στεγαστούν στο κτιριακό συγκρότημα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ, Πειραιώς 35). Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει τους Γιατρούς του Κόσμου που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Λιοσίων.

«Η συνεργασία μας με τον Δήμο Αθηναίων αναγνωρίζει και αναδεικνύει τη λειτουργική δυναμική της τοπικής αυτοδιοίκησης στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, όπου οι δημοτικές υπηρεσίες καθημερινά εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ιδιαίτερη αξία για τους πολίτες, ειδικότερα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican Γιάννης Καντώρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή