Η απόλαυση της εξερεύνησης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εξερευνήστε τον κόσμο ένα βήμα κάθε φορά», προτείνει ο έμπειρος πεζοπόρος Cam Honan. Δοκιμάστε την πεζοπορική διαδρομή Narrows Top-Down στο Εθνικό Πάρκο Zion του Κολοράντο, το θεαματικό El Caminito del Rey στην Ισπανία, το δίκτυο διαδρομών προσκυνήματος Kumano Kodo στην Ιαπωνία, ένα μυθικό μονοπάτι πεζοπορίας στη γη των γιγάντων της Νορβηγίας.

Το λεύκωμα «Wanderlust – Hiking on Legendary Trails» των εκδόσεων Gestalten & Cam Honan θα σας ταξιδέψει σε θρυλικά μονοπάτια που εμπνέουν και αναζωογονούν, σε γοητευτικές γωνιές του κόσμου.

Η απόλαυση της εξερεύνησης-1

© @ Wanderlust, Copyright Gestalten 2017

Συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες διαδρομές πεζοπορίας στον κόσμο, με ελκυστικούς χάρτες, πρακτικές συμβουλές για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, αλλά και πιο σύντομες εξερευνήσεις, όπως το όρος Mount Kailash του Θιβέτ, το οικοσύστημα του Virgin River στη Γιούτα ή τα ηφαιστειακά τοπία της Ισλανδίας.

Είναι εμπλουτισμένο με εκπληκτικές φωτογραφίες, που συνδέουν τόπους με ανθρώπους και μας βάζουν στον πειρασμό να ανέβουμε σε ψηλές κορυφές για να αντικρίσουμε μοναδικές όψεις τοπίων.

Η απόλαυση της εξερεύνησης-2

© @ Wanderlust, Copyright Gestalten 2017

Είτε αναζητάτε μια μοναδική εμπειρία είτε ένα διάλειμμα, το «Wanderlust» δίνει ώθηση στους αναγνώστες του να ονειρευτούν τα δικά τους ταξίδια και να σχεδιάσουν νέες διαδρομές, ακολουθώντας τα ίχνη μεταναστευτικών ζώων ή αρχαίων εμπορικών διαδρομών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή