Δύο νέα ORIS Aquis Date για το 2020

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Aquis είναι μία συλλογή ρολογιών για καταδύσεις, φτιαγμένα τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες θιασώτες του βυθού. Εκτός από τις υψηλές τους επιδόσεις, την εξαιρετική τους κατασκευή, την εμμονή στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητά τους, δεν υστερούν καθόλου στον τομέα της αισθητικής και της άριστης σχέσης ποιότητας-τιμής. Δικαιολογημένα αποτελούν το «βαρύ πυροβολικό» της Oris. Η ελβετική εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα δύο νέα μοντέλα Aquis για το 2020, το πρώτο με κάσα σε νέα διάμετρο 41,5 mm –ύστερα από γενική απαίτηση των φίλων της μάρκας– καθώς και ένα δεύτερο, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην υπάρχουσα συλλογή μοντέλων με διάμετρο 39,5 mm, το οποίο ξεχωρίζει από το ντεγκραντέ καντράν του σε πανέμορφο γαλάζιο του ωκεανού.

Δύο νέα ORIS Aquis Date για το 2020-1
ORIS Aquis Date 41,5 mm

 

Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τον αυτόματο μηχανισμό Oris 733, ο οποίος βασίζεται στον Sellita SW 200-1, έχουν ατσάλινη κάσα, βιδωτή κορώνα ασφαλείας, θολωτά κρύσταλλα ζαφειριού και στις δύο όψεις της κάσας και μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη με ένθετο δακτύλιο από κεραμικό στο μοντέλο των 41,5 mm και από βολφράμιο στο μοντέλο των 39,5 mm.

Δύο νέα ORIS Aquis Date για το 2020-2

ORIS Aquis Date 39,5 mm

 

Εφόσον πρόκειται για καθαρόαιμα καταδυτικά μοντέλα, αντέχουν και τα δύο σε πιέσεις έως 30 ατμόσφαιρες, όπερ σημαίνει ότι είναι στεγανά μέχρι 300 μέτρα βάθος. Διατίθενται με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο διαθέτει κούμπωμα με σύστημα προέκτασης της Oris, ώστε να μπορεί αμέσως να εφαρμόζει τέλεια και πάνω από την καταδυτική στολή. Το μεγαλύτερο μοντέλο όμως μπορεί να συνδυαστεί και με λουράκι από καουτσούκ, εξοπλισμένο με σύστημα αναδιπλούμενου κουμπώματος της Oris, το οποίο εμποδίζει το ρολόι να πέσει από τον καρπό.

Περισσότερες πληροφορίες για την Oris, εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Rist Hellas (τηλ.: 2310-471155), www.rist.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή