Η κρίση του COVID-19 ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού

Η κρίση του COVID-19 ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιχείρησή σας στην εποχή του κορωνοϊού, είναι απαραίτητη η προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

Ως επιχειρηματίας, πρέπει να προωθήσετε και να εμπνεύσετε τον μετασχηματισμό, είτε για να κρατήσετε τον οργανισμό σας ζωντανό, είτε για να εκμεταλλευτείτε το παράδοξο παράθυρο ευκαιρίας που ανοίγει για ορισμένους κλάδους.

Πως θα κάνετε το ψηφιακό άλμα με τη βοήθεια της MassiveGRID & 7L International

Η κρίση του COVID-19 ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού-1

Στην παρούσα φάση βοηθούμε επιχειρήσεις να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή με δύο τρόπους:

1. Το Σχέδιο Επιχειρησιακής Συνέχειας μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε αυξημένες ανάγκες ορισμένων πελατών που αντιμετωπίζουν απροσδόκητους φόρτους εργασίας ή έχουν ανάγκη να προβούν σε ελέγχους απόκρισης των μηχανισμών τους.

2. Πολλοί υφιστάμενοι πελάτες μας έχουν επικοινωνήσει μαζί μας προκειμένου να αναπτύξουμε ειδικά διαμορφωμένες λύσεις που θα βοηθήσουν στη διαχείριση της υπάρχουσας κατάστασης ή / και στον μετασχηματισμό της επιχείρησής τους, για να καλύψουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του πελατολογίου τους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιες προκλήσεις.

Τι μπορείτε να κάνετε άμεσα;

Η κρίση του COVID-19 ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού-2

  • Δημιουργία online παρουσίας: Ο μέσος χρόνος πλοήγησης στο διαδίκτυο έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αρκετές από τις δραστηριότητες που υπό φυσιολογικές συνθήκες γίνονται offline, το κοινό σας τώρα τις διεκπεραιώνει online. Η online παρουσία σας, θα βοηθήσει προκειμένου να μη χάσετε ευκαιρίες νέων συνεργασιών.
Η κρίση του COVID-19 ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού-3
  • Δημιουργία καναλιών ηλεκτρονικών πωλήσεων: Τα φυσικά καταστήματα βλέπουν τους τζίρους τους να καταρρέουν. Είναι καιρός να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας μέσω online, ασφαλών καναλιών ηλεκτρονικού εμπορίου.
Η κρίση του COVID-19 ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού-4
  • Ελαχιστοποίηση προκλήσεων παραγωγικότητας: Βοηθήστε τους υπαλλήλους σας να εργάζονται εξ΄αποστάσεως, παρέχοντάς τους μια ασφαλή λύση Remote Desktop, χωρίς να επιβαρύνεται η εκτέλεση εσωτερικών διεργασιών.
Η κρίση του COVID-19 ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού-5
  • Κρατήστε την ομάδα σας οργανωμένη: Εργαστείτε μέσα από μια πλατφόρμα συνεργασίας στο cloud, για να κρατήσετε την ομάδα σας οργανωμένη. Διευκολύνετε την επικοινωνία μέσω υπηρεσιών Web Conferencing.
Η κρίση του COVID-19 ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού-6
  • Εγγυηθείτε την ασφάλεια των online δραστηριοτήτων της εταιρείας σας: Η τηλε-εργασία είναι πλέον επιβεβλημένη όπου μπορεί να εφαρμοσθεί. Το ίδιο όμως αυξάνονται και οι ψηφιακοί κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Επωφεληθείτε από την ασφαλή εσωτερική επικοινωνία της εταιρείας σας μέσω Virtual Private Network (VPN).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντεπεξέλθετε στην παγκόσμια αβεβαιότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ειδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίζετε κάθε πρόκληση με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή