Convert Group: Δυναμική ανάπτυξη

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Convert Group δημιουργήθηκε το 2014 και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης πλατφορμών λογισμικού και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, με δραστηριότητα σε 8 χώρες. Πελάτες της Convert Group είναι οι 10 από τις 15 μεγαλύτερες παγκόσμιες πολυεθνικές εταιρείες Καταναλωτικών Αγαθών και μεγάλοι διεθνείς λιανέμποροι.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Η εταιρεία υποδέχεται κάθε νέο εργαζόμενο με ένα πλήρες εταιρικό welcome kit και διοργανώνει ένα εορταστικό «πρωινό καλωσορίσματος», ώστε να γνωρίσει τους νέους συναδέλφους του και να αφομοιωθεί με την ομάδα.

Ακόμη, ορίζεται ένας «Converter Pal» που αναλαμβάνει να καθοδηγεί και να βοηθάει το νέο μέλος τις πρώτες μέρες στο γραφείο. Κάθε εργαζόμενος μπορεί να συμμετέχει σε meeting άλλων τμημάτων τα οποία έχουν οριστεί από πριν ως open meetings. Υπάρχει έτσι η δυνατότητα για διαμοιρασμό ιδεών και επίλυση προβληματισμών.

• Δύο φορές κάθε χρόνο η εταιρεία εφαρμόζει το πρόγραμμα 360 feedback για όλους τους εργαζομένους: feedback μέσω ερωτηματολογίου προς και από συναδέλφους (peer-to-peer), από προϊστάμενο σε υφιστάμενο, αλλά και από υφισταμένους προς τον προϊστάμενό τους.

• Ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται σεμινάρια well-being (office stretching, αυτοάμυνα), καθώς και μασάζ κάθε δεύτερη Πέμπτη από εξειδικευμένο μασέρ στον χώρο της εταιρείας.

• Στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργανώνει η εταιρεία, κάθε εργαζόμενος αναλαμβάνει μετά από κλήρωση να κάνει –μυστικά– δώρο σε έναν συνάδελφό του.

• Η τελευταία ημέρα στο γραφείο πριν από  τις καλοκαιρινές διακοπές είναι πάντα ημέρα καλοκαιρινού πάρτι.

• Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τα παιδιά τους, αλλά και το κατοικίδιό τους, στο γραφείο όποτε επιθυμούν.

• Έχει καθιερωθεί το «quite hour», όπου απαγορεύεται η αποστολή emails καθημερινές μετά τις 8 μ.μ., αλλά και Σαββατοκύριακα.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Η εταιρεία οργάνωσε γευστική δοκιμή με κριτές όλους τους εργαζομένους, ώστε να επιλεχθεί η εταιρεία catering που θα προμηθεύει το εβδομαδιαίο γεύμα το οποίο προσφέρει δωρεάν η εταιρεία σε όλους τους εργαζομένους κάθε Πέμπτη μεσημέρι.

• Η εταιρεία μεριμνά να υπάρχουν καθημερινά φρέσκα φρούτα, αλλά και τρία είδη καφέ για όλους.

• Μία φορά τον χρόνο η εταιρεία διοργανώνει εκδρομή για όλους τους εργαζομένους σε προορισμό εντός Ελλάδας, με τα έξοδα πληρωμένα.

• Δώρο γάμου χρηματικό ποσό και δωροεπιταγή από ταξιδιωτικό γραφείο σε όσους παίρνουν το πτυχίο τους.

Convert Group: Δυναμική ανάπτυξη-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή