Teleperformance Greece: Πρότυπο πολυπολιτισμικότητας

Teleperformance Greece: Πρότυπο πολυπολιτισμικότητας

3' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Teleperformance Greece ιδρύθηκε το 1989 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής Omnichannel Customer Experience Management στην ελληνική αγορά. Μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Teleperformance, αποτελεί το περιφερειακό διαχειριστικό κέντρο (Regional Headquarters Office) του Oμίλου για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, διοικώντας τις αντίστοιχες θυγατρικές εταιρείες του Oμίλου σε Αλβανία, Αίγυπτο, HAE, Ιταλία, Λίβανο, Ρουμανία και Τουρκία. Η Teleperformance Greece παρέχει τις υπηρεσίες της σε εικοσιτετράωρη βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Η εταιρεία, λόγω αντικειμένου, απασχολεί πολλούς εργαζομένους ξένης υπηκοότητας, οι οποίοι, μέχρι και τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το παρόν άρθρο, προέρχονταν από 109 χώρες. Σε όσους έρχονται από το εξωτερικό ή από περιοχές εκτός Αθηνών, η εταιρεία προσφέρει:

– Αεροπορικά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) ή αντίστοιχα εισιτήρια για μεταφορά με τρένο ή πλοίο

– Μετακίνηση από το αεροδρόμιο/λιμάνι/σταθμό τρένου με ταξί

– Δύο εβδομάδες πληρωμένης διαμονής σε ξενοδοχείο

• Κατά την άφιξή τους στην εταιρεία, λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εύρεσης κατοικίας, την κάλυψη της μεσιτικής αμοιβής, διοργανώνονται πολλά «Team Building Events» εντός των εργασιακών χώρων, με παιχνίδια, ασκήσεις χαλάρωσης, συνεδρίες yoga, mini parties με κεράσματα (με λιχουδιές που συχνά φέρνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για να μοιραστούν με συναδέλφους). Από τον Ιανουάριο έως και τον Νοέμβριο του 2019, διοργανώθηκαν 217 Team Building Events από 45 διαφορετικά τμήματα, με πάνω από 39.500 συμμετοχές.

• Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και υπηρεσία Διατροφικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης, διαθέσιμες στους εργαζομένους, αλλά και σε συγγενικά τους πρόσωπα α' βαθμού.  

• Όταν εργαζόμενος –ή συγγενικό του πρόσωπο– βρεθεί σε ανάγκη για οικονομική ενίσχυση, έρχονται τα «Βιβλία της Ελπίδας». Το τμήμα προσωπικού καλεί τους εργαζομένους να φέρουν βιβλία που πλέον δεν θέλουν, για τη δημιουργία bazaar. Τα έσοδα αποδίδονται άμεσα στον ενδιαφερόμενο.

• Κάθε χρόνο περίπου 600 εργαζόμενοι και 150 ομάδες συμμετέχουν στο πολυαναμενόμενο τουρνουά bowling. Η βραδιά του τελικού είναι γεμάτη εκπλήξεις και δώρα. Αμέσως μετά την απονομή των μεταλλίων, ακολουθεί πάρτι με πλούσιο μπουφέ και μουσική.

Κάποιες από τις παροχές της:

• «Back To School» κάθε Σεπτέμβριο, όπου οι γονείς λαμβάνουν κουπόνια αξίας 40 € για κάθε παιδί ηλικίας 4-12 ετών, για την αγορά σχολικής ύλης από μεγάλα καταστήματα.

• «Christmas Party» κάθε Δεκέμβριο. Διοργανώνεται μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι ή δίνονται εισιτήρια –για όλη την οικογένεια– σε μεγάλα Christmas Shows ή Christmas Villages.

• «Summer Camp», όπου οι γονείς επιλέγουν ανάμεσα σε δύο προγράμματα παιδικής κατασκήνωσης διάρκειας δύο εβδομάδων.

• Δωρεάν μονοήμερες εξορμήσεις κάθε εποχή του χρόνου σε όλους τους εργαζομένους της, καθώς και σε συνοδούς τους.

• Βραδιές θερινού σινεμά στη γιγαντοοθόνη που στήνεται στον μεγάλο υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων του Μοσχάτου.


Εργασιακό περιβάλλον που (σε) κερδίζει!

Teleperformance Greece: Πρότυπο πολυπολιτισμικότητας-1

 

H Teleperformance Greece δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, ενώ επενδύει στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος υψηλών προδιαγραφών, το οποίο, μεταξύ άλλων, παρέχει την ευκαιρία σε όλους να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά και όχι μόνο. Οι «δικοί» μας άνθρωποι ήταν, είναι και θα είναι η προτεραιότητα στη χάραξη της στρατηγικής ανάπτυξης και στην εργασιακή καθημερινότητα της εταιρείας μας. Άλλωστε, αυτοί διατηρούν ενεργό ρόλο σε κάθε process –ακόμα και τώρα– σε μια περίοδο όπου το digital transformation και το business agility αποκτούν game-changing χαρακτήρα στον οργανισμό μας.

Για τον λόγο αυτόν, από την ίδρυσή της έως και σήμερα η Teleperformance Greece φροντίζει για τις καθημερινές ανάγκες του προσωπικού της μέσα από μια σειρά προγραμμάτων, προνομίων και δράσεων. Επιπρόσθετα, η TP Greece αναπτύσσει προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ευεξίας στον εργασιακό χώρο, αλλά και ανάδειξης της πολυπολιτισμικότητας. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές μας, δημιουργούν ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, προσφέροντας ταυτόχρονα ισχυρό κίνητρο για προσέλκυση και διατήρηση νέων ταλέντων τόσο από την Ελλάδα όσο και απ’ όλο τον κόσμο.

Teleperformance Greece: Πρότυπο πολυπολιτισμικότητας-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή