Efood: Το efood ποντάρει στους ανθρώπους του

Efood: Το efood ποντάρει στους ανθρώπους του

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το efood είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία delivery φαγητού ή καφέ, με περισσότερα από 7.000 καταστήματα στη χώρα μα.. Ξεκίνησε από ένα σαλόνι με 2 άτομα τον Ιανουάριο του 2012 και μέσα σε 8 χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα με περισσότερους από 300  ανθρώπους (οι επονομαζόμενοι efooders) που αγαπούν το φαγητό και τη δουλειά τους και έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 32 έτη. Toν Μάιο του 2015, η Delivery Hero, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του online food delivery παγκοσμίως, που σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες, επένδυσε στο efood.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Την ημέρα της πρόσληψης κάθε νέος εργαζόμενος λαμβάνει έναν φάκελο που περιέχει τα έγγραφα πρόσληψης, καθώς και το βιβλίο «The efooder» το οποίο περιλαμβάνει καλωσόρισμα από την ομάδα του efood και τους CEOs, τα σημαντικότερα σημεία της ιστορίας της εταιρείας με σημαντικές επιτυχίες και τα χρήσιμα ενδοεταιρικά εργαλεία και λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιεί ένας efooder για να ενταχθεί πιο εύκολα στη νέα καθημερινότητά του και στην εταιρική κουλτούρα.
• Η εταιρεία προσφέρει στους εργαζομένους του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών «Ad Hoc Awards», βασιζόμενα σε έναν από τους 3 πυλώνες των αξιών «We always aim higher», τα οποία επιβραβεύουν τα χαρακτηριστικά και τις πρωτοβουλίες που κάνουν έναν εργαζόμενο να ξεχωρίζει, όπως η εξυπηρέτηση, η συμπεριφορά και η υιοθέτηση μιας νέας καλής πρακτικής.
• Προσφέρονται προσωποποιημένα δώρα ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε efooder, όπως φαγητό για 2 άτομα σε ένα εστιατόριο, μασάζ για 2 άτομα, καλλωπισμός (manicure, pedicure), free pass για 2 άτομα σε gold class αίθουσα σινεμά, είσοδος σε πισίνα για 2 άτομα σε γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας.
• Στην κεντρική αίθουσα των εγκαταστάσεων της εταιρείας έχει δημιουργηθεί ένας χώρος playroom αποκλειστικά για διασκέδαση και ψυχαγωγία με vintage ηλεκτρονικά παιχνίδια και handmade μπιλιάρδο.
• Κάθε 2η Παρασκευή του μήνα, μετά τις 17.00, στο εστιατόριο υπάρχουν άφθονη μπίρα και πίτσες για όλους τους εργαζομένους. Όλοι οι efooders έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με τους συναδέλφους τους και να ψυχαγωγηθούν με τα παιχνίδια που υπάρχουν στον χώρο του εστιατορίου.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Η εταιρεία διαθέτει στις εγκαταστάσεις της πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο 140 τ.μ., με καθημερινά ομαδικά προγράμματα από έμπειρους trainers, στο οποίο έχουν πρόσβαση όχι μόνο οι εργαζόμενοι, αλλά και συγγενικά/φιλικά τους πρόσωπα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
• Στο αποκαλούμενο δωμάτιο ξεκούρασης (relaxation room) θα βρει κάποιος: τηλεόραση 43 ιντσών, Playstation (PS4), επιτραπέζια παιχνίδια, γωνιακούς καναπέδες που γίνονται κρεβάτι, παπουτσοθήκη, βιβλιοθήκη, flipcharts.
• Κάθε νέα μητέρα και πατέρας λαμβάνει από την εταιρεία ένα branded κουτί γεμάτο δώρα τόσο για τους γονείς όσο και για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.
• Οι εργαζόμενοι δικαιούνται 2 παραπάνω ημέρες αδείας ετησίως (επιπλέον των νόμιμων), προκειμένου να μπορούν να τις αφιερώσουν σε εθελοντικές πρωτοβουλίες.

Efood: Το efood ποντάρει στους ανθρώπους του-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή