Kariera.gr: Η επαγγελματική καριέρα έχει όνομα

Kariera.gr: Η επαγγελματική καριέρα έχει όνομα

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το kariera.gr ιδρύθηκε το 1996 και από το 2007 είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού CareerBuilder. Με πάνω από 500.000 επισκέπτες τον μήνα, το kariera.gr κατέχει ηγετική θέση στην αγορά ανεύρεσης εργασίας. Συνέδρια, εκδηλώσεις, εκδόσεις, συνέργειες και έρευνες επιτελούν το σπουδαίο έργο της σύνδεσης των νέων –φοιτητών και μη– με την αγορά εργασίας. Οι κυριότερες υπηρεσίες του kariera.gr περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα, kariera.gr, τις «Ημέρες Καριέρας» (δύο φορές τον χρόνο, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη), τα Interview Days (Κλαδικές ημέρες προσλήψεων), τον «Οδηγό Καριέρας» και το Coding School (σχολεία εκμάθησης κώδικα στις πιο hot και cutting-edge τεχνολογίες).

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Κάθε νέος εργαζόμενος παρακολουθεί ένα πλήρες εβδομαδιαίο πλάνο εκπαίδευσης, το οποίο καταρτίζεται από τον υπεύθυνο μάνατζέρ του και περιλαμβάνει 360 μοιρών πρόγραμμα συναντήσεων με όλους τους υπευθύνους τμημάτων ή και μέλη της ομάδας στην οποία θα ενταχθεί, προκειμένου να λάβει όλη τη βασική πληροφόρηση που θα τον βοηθήσει σε μια ομαλή ένταξη. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας γίνεται και λεπτομερής ενημέρωση από το HR για την εταιρική κουλτούρα, τις αξίες, το όραμα, τις υπηρεσίες και την αποστολή του οργανισμού.

• Η kariera.gr αγαπάει ιδιαίτερα τα team bonding activities. Πάντα υπάρχει μια ευκαιρία για ποιοτικό χρόνο που περνούν όλοι οι εργαζόμενοι μαζί, όπως το πάρτι Χριστουγέννων σε κάποιο αγαπημένο spot της Αθήνας, η κοπή βασιλόπιτας, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Ημέρα της Γυναίκας, το ομαδικό «τσιμπούσι» την Τσικνοπέμπτη και το εταιρικό πάρτι το καλοκαίρι σε καλοκαιρινό spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

• Δύο φορές τον χρόνο διοργανώνονται τα company fitness activity days, ενώ η εταιρεία προμηθεύεται και διαθέτει ελεύθερα σε όλους τους εργαζομένους φρούτα που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της εβδομάδας.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Η εταιρεία παρέχει σε όλους τους εργαζομένους 5 ημέρες επιπλέον πληρωμένης άδειας πάνω και πέρα από τις προβλεπόμενες ημέρες αδείας που ορίζει ο νόμος, για χρήση σε ειδικές περιστάσεις (οικογενειακές υποχρεώσεις, ελαφριά αδιαθεσία, κ.λπ.).

• Κάθε Παρασκευή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όλοι δουλεύουν 4ωρο αντί για 8ωρο.

• Η εταιρεία επιβραβεύει το προσωπικό με χρηματικά bonus, δωρο-κάρτες και γεύματα. Χρηματοδοτεί, μερικώς ή πλήρως, εκπαιδευτικά ή μεταπτυχιακά προγράμματα, ενώ οι νέες μητέρες λαμβάνουν extra bonus που δεν προβλέπεται από τον νόμο.

• Όλοι παίρνουν bonus. Οι πωλητές έχουν μηνιαίο μπόνους απόδοσης βάσει ποσοτικής στοχοθεσίας και όλοι οι υπόλοιποι λαμβάνουν σε ετήσια βάση το μπόνους τους που συνδέεται με τους δικούς τους στόχους και KPI’s.

Kariera.gr: Η επαγγελματική καριέρα έχει όνομα-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή