Dialectica: Στην Dialectica ξέρουν να υποδέχονται

Dialectica: Στην Dialectica ξέρουν να υποδέχονται

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Dialectica είναι μια πλατφόρμα διάχυσης γνώσης και πληροφοριών που συνδέει κορυφαίους παγκοσμίως θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικούς οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς (Experts) σε κάθε επιχειρηματικό τομέα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ιδρύθηκε το 2015 και αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες start-ups στην Ελλάδα και στο Ην. Βασίλειο, ενώ σχεδιάζει δραστηριοποίηση και στη Βόρεια Αμερική. O μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων είναι 26 έτη και του Management Team 32.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

• Η διαδικασία πρόσληψης στην Dialectica αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για κάθε υποψήφιο (candidate experience). Ξεκινά με μια σύντομη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη στην οποία οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε έξι προκαθορισμένες ερωτήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

• Σε περίπτωση πρόσληψης, ακολουθούν 2 εβδομάδες οργανωμένων και ενδιαφερόντων συναντήσεων και κοινωνικών συνευρέσεων με όλους τους εργαζομένους.

• Με τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας προέκυψε η ανάγκη για αλλαγή στρατηγικής και τρόπου λειτουργίας. Το Management Team της Dialectica θεώρησε εξαρχής ότι ένα τόσο σημαντικό Scale up transformation πρόγραμμα ήταν αναγκαίο να υλοποιηθεί με την ενεργή συμμετοχή και δέσμευση των εργαζομένων. Η υλοποίηση του προγράμματος βασίστηκε σε 5 σημαντικά projects, τα οποία κρίθηκαν ως υψίστης σημασίας για την ανάπτυξη της εταιρείας με moto «Building a Company we love».

• Τα check-ins είναι προσωπικές συναντήσεις διάρκειας μισής ώρας, μεταξύ κάθε εργαζομένου και έμπειρων στελεχών της εταιρείας, οι οποίοι λειτουργούν ως Professional Coaches. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε εργαζόμενος, μία φορά κάθε 2-3 μήνες, βρίσκεται σε έναν ήσυχο και ιδιωτικό χώρο μαζί με τον συνάδελφο του και συζητούν ανοιχτά για όλα τα θέματα.

• Κάθε Παρασκευή, στο τέλος της εργάσιμης ημέρας, η Dialectica διοργανώνει cocktail party στο Roof Garden ή στον χώρο της τραπεζαρίας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, όπου προσφέρονται ποτά και σνακ. Οι εργαζόμενοι μπορούν να προσκαλέσουν στα Happy Hour Friday συντρόφους τους ή παλιούς συναδέλφους.

Κάποιες από τις παροχές της:

• Στο πλαίσιο της αξίας «We care endlessly for our people», περιλαμβάνονται πλήθος παροχών, όπως 5 επιπλέον ημέρες άδειας τον χρόνο σε όλους τους εργαζομένους, έως και 3 εργάσιμες ημέρες άδεια ασθενείας χωρίς προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης, απεριόριστες ημέρες άδειας με πλήρεις αποδοχές σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς εργαζομένους για εξετάσεις, remote working, μία ώρα διάλειμμα το μεσημέρι, την οποία κάθε εργαζόμενος μπορεί να αξιοποιήσει όπως επιθυμεί, εντός ή εκτός εταιρείας, κάθε Δευτέρα υγιεινό πρωινό για να ξεκινήσει δυναμικά η εβδομάδα, κάθε Πέμπτη ένα μάθημα yoga, που λαμβάνει χώρα σε πιστοποιημένο studio κοντά στα γραφεία… και άλλες πολλές.

• Δυνατότητα χορήγησης κάρτας σίτισης Ticket Restaurant σε όλους τους εργαζομένους, αξίας 132 € ανά μήνα, 11 φορές τον χρόνο.

Dialectica: Στην Dialectica ξέρουν να υποδέχονται-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή