Ν. Κεραμέως: Εντός του Ιουνίου η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Ν. Κεραμέως: Εντός του Ιουνίου η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντός του Ιουνίου θα γίνει η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου που τίθεται σήμερα σε ηλεκτρονική διαβούλευση. Πρόσθεσε δε πως οι πανελλαδικές θα ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουλίου και ότι θα γίνουν συνολικά ανακοινώσεις με την εισήγηση των ειδικών.

Οπως διευκρίνισε η υπουργός Παιδείας, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για την επανέναρξη των σχολείων.

Επεσήμανε ωστόσο, ότι η ηγεσία του υπουργείου είναι σε τακτική συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ και τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια».

Σε ό,τι αφορά τις μετεγγραφές φοιτητών, η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει τη βάση της σχολής που επιθυμεί μείον 2.750 μόρια. Δηλαδή, για το τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ που η βάση της το 2019 ήταν 18.314 μόρια ο ενδιαφερόμενος για μετεγγραφή θα πρέπει να έχει 15.564 μόρια.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή