Λύσεις τηλεργασίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Λύσεις τηλεργασίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Orthology ως Value Added Distributor και πάροχος Professional Services αναγνωρίζει πως η απομακρυσμένη εργασία δεν είναι πλέον προνόμιο, αλλά επιτακτική ανάγκη, και σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο software καθώς και μηχανικούς και παρέχει σύγχρονες λύσεις λογισμικού και υπηρεσιών, ανάλογες με τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για πάνω από 20 χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλους οίκους παγκοσμίως, οι οποίοι μας εμπιστεύονται ως στρατηγικό συνεργάτη τους στην διανομή των λύσεων τους στην Ελληνική αγορά.

Προετοιμαστείτε έγκαιρα, δίνοντας τη δυνατότητα τηλεργασίας στους εργαζομένους σας, και διασφαλίστε την Επιχειρησιακή Συνέχεια της εταιρείας σας!

Parallels Remote Application Server: Πρόκειται για τη Νο1 εναλλακτική της Citrix και οικονομικά αποδοτική λύση VDI (Virtual Desktop Infrastructure), η οποία που παρέχει εφαρμογές και εικονικές επιφάνειες εργασίας σε οποιαδήποτε συσκευή, οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Εξασφαλίστε τα εταιρικά σας στοιχεία από διαρροή δεδομένων και κακόβουλη δραστηριότητα μέσω Secure Sockets Layer (SSL) και κρυπτογράφηση Federal Federal Processing Standards (FIPS) 140-2, καθώς και έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων.

Kerio Control: Λύση ασφαλούς και υψηλής απόδοσης σύνδεσης μέσω VPN, που επιτρέπει στους απομακρυσμένους εργαζόμενους να δουλεύουν σα(ν) να ήταν στο γραφείο. Το Kerio Control συγκεντρώνει δυνατότητες firewall νέας γενιάς, ανίχνευσης και πρόληψης εισβολέων (IPS), anti-virus gateway, web content και application filtering. Κρατήστε ιούς, worms, trojans και spyware μακριά από το δίκτυο σας με το ενσωματωμένο Kerio Antivirus. Η προαιρετική υπηρεσία προστασίας από ιούς σκανάρει όλο το διαδικτυακό και FTP traffic, τα συνημμένα έγγραφα των email και ενημερώνεται αυτόματα με τα τελευταία antivirus definitions.

Lepide Remote Working Pack: Η Lepide προσφέρει ένα πακέτο ελέγχου που σας επιτρέπει τη βελτίωση και διατήρηση της ασφάλεια δεδομένων και τον εντοπισμό απειλών στα ευαίσθητα αρχεία σας, στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory κ.α. Παρατηρείστε την αλληλεπίδραση των εργαζόμενων με τα δεδομένα και ενημερωθείτε για οποιαδήποτε 'ασυνήθιστη' συμπεριφορά από τον χρήστη. Η εργασία από το σπίτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβιβαστείτε με το επίπεδο ασφάλειας που διαθέτετε. Σε περιόδους κρίσης, οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και οι εσωτερικές απειλές αυξάνονται.

Teamviewer: Ολοκληρωμένη λύση απομακρυσμένης πρόσβασης, ελέγχου και υποστήριξης που λειτουργεί με σχεδόν κάθε πλατφόρμα desktop και κινητού, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android και iOS. Συνδεθείτε από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή μέσω ασφαλούς σύνδεσης με δύο μόνο κλικ. Το Teamviewer αποτελεί την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στην αγορά με εξαιρετική απόδοση – ακόμη και σε χαμηλό bandwidth, και με σχεδόν μηδενικό χρόνο στο ρυθμό απόκρισης του απομακρυσμένου υπολογιστή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή