SEAT: Τεστ στους 15.000 υπαλλήλους της

SEAT: Τεστ στους 15.000 υπαλλήλους της

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η SEAT θα διενεργήσεις PCR τεστ στους 15.000 υπαλλήλους της προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων από τη νόσο COVID-19. Η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να επανεκκινήσει σταδιακά τη δραστηριότητα της στις 27 Απριλίου, και στα πλαίσια των μέτρων υγείας και ασφάλειας, συμφώνησε με τους εκπροσώπους των συνδικάτων να διενεργήσει PCR τεστ για τον έλεγχο του ιού SARS-CoV-2. Τα διαγνωστικά PCR τεστ είναι τα πιο αξιόπιστα για να ανιχνεύσουν εάν το άτομο που εξετάστηκε έχει προσβληθείαπό τον ιό COVID-19.

Η SEAT είναι η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία που διενεργεί αυτά τα τεστ. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται περισσότερα από 3.000 τεστ σε εβδομαδιαία βάση στους εργαζόμενους παραγωγής στα SEAT Martorell, SEAT Barcelona, SEAT Componentes και CROS (SEAT Spare Parts Centre), καθώς και άλλους επαγγελματίες της εταιρείας ενώ θα επεκταθούν και σε άλλες εταιρείες του Volkswagen Group στην Ισπανία. Σήμερα το πρωί η SEAT ξεκίνησε τεστ σε τρεις μονάδες θεραπείας στο Κέντρο Υγείας CARS (Martorell), στις εγκαταστάσεις SEAT Barcelona και SEAT Componentes.

Ένα εργαστήριο που έχει διαπιστευτεί από το Υπουργείο Υγείας και την Καταλανική Κυβέρνηση θα αναλύσει τα τεστ χωρίς να επηρεάσει τις δραστηριότητες δημόσιας υγείας και θα συντονιστεί από την SEAT Medical Service, υπό την εποπτεία του Dr. Bonaventura Clotet, director of IrsiCaixa και μέλος της SEAT Scientific Committee. Αυτά τα τεστ αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου πακέτου προληπτικών μέτρων που στοχεύουν στη διαφύλαξη της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή