ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «Η ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «Η ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

· Επιθυμώ να συμμετέχω άνευ ανταλλάγματος ή αμοιβής στην ενέργεια "Η Ζωή πριν τον Κορωνοϊό" με την αποστολή οπτικοακουστικού υλικού (κειμένου, φωτογραφίας ή video).

· Έχω παράξει και επιμεληθεί ο ίδιος το οπτικοακουστικό υλικό που αποστέλλω, το οποίο δεν παραβιάζει δικαιώματα τρίτων προσώπων (ενδεικτικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, προστασίας της προσωπικότητας, προσωπικών δεδομένων κλπ).

· Συναινώ στην επεξεργασία του υλικού αυτού, στην δημόσια προβολή του, όπως και στην ελεύθερη αναπαραγωγή και παρουσίαση του στο κοινό με ή χωρίς την εμφάνιση των στοιχείων μου, μέσω της ιστοσελίδας www.kathimerini.gr, ή σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα διαχειρίζεται η ανωτέρω εταιρεία.

· Συναινώ η δημοσιογραφική ομάδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ να επεξεργάζεται και να μοντάρει το υλικό για την επίτευξη του τελικού αισθητικού αποτελέσματος.

· Η επιλογή του οπιτικοακουστικού υλικού θα γίνει από την δημοσιογραφική ομάδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κατά την κρίση της.

· Μπορείτε οποτεδήποτε να ζητήσετε τη διαγραφή του υλικού που περιλαμβάνει προσωπικά σας δεδομένα με την αποστολή μηνύματος στο email [email protected]

· Το υλικό θα παραμείνει αναρτημένο στο site www.kathimerini.gr για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν αναρτημένα τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας.

· Παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού στο οποίο εμφανίζονται ανήλικοι ή τρίτοι, χωρίς να υπάρχει η αναγκαία συναίνεση.

· Υλικό με εξυβριστικό ή δυσφημιστικό και εν γένει παράνομο περιεχόμενο δεν θα αναρτάται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή