To νέο Renault Captur με κινητήρες βενζίνης, diesel και LPG (τιμές)

To νέο Renault Captur με κινητήρες βενζίνης, diesel και LPG (τιμές)

4' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το νέο Renault Captur  2ης γενιάς είναι εδώ. Το εμβληματικό μοντέλο που καθιέρωσε την κατηγορία των compact SUV,  το πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Ευρώπη, ήρθε τώρα και στην Ελλάδα. Με πληθωρικές διαστάσεις και εντυπωσιακή εμφάνιση, με κορυφαίους χώρους και ακόμα περισσότερη χρηστικότητα, με σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας, με 5 αστέρια στο EuroNCAP και πλήρη γκάμα κινητήρων (βενζίνης, diesel, LPG, E-TECH Plug-in) το νέο Renault Captur  είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει.

 
To νέο Renault Captur με κινητήρες βενζίνης, diesel και LPG (τιμές)-1
 
Νέα σχεδίαση που αναδεικνύει το DNΑ ενός δυναμικού SUV
Σμιλευμένες επιφάνειες, εντυπωσιακό προφίλ, αιωρούμενη οροφή: το νέο Renault Captur εντυπωσιάζει και είναι αναγνωρίσιμο από την πρώτη ματιά. Η πιο αθλητική και δυναμική σιλουέτα του, αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο τον αέρα ανανέωσης ενισχύοντας παράλληλα και το SUV DNA του. Το νέο Renault Captur είναι μεγαλύτερο σε μήκος (4,23μ. +11εκ.) και ξεχωρίζει οπτικά από τους τροχούς των 18 ιντσών (ανάλογα με την έκδοση) αλλά και από το μεγαλύτερο μεταξόνιο (2,63μ, +2εκ.). Ο εντελώς ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός, η σημασία στη λεπτομέρεια ακόμα και σε επίπεδο χιλιοστού, αλλά και στοιχεία όπως τα Full LED Pure Vision φωτιστικά σώματα, η νέα φωτιστική υπογραφή σε μορφή “C”, τα κωνικά πίσω φώτα και τα διακοσμητικά ένθετα χρωμίου, συμβάλλουν στη αναβάθμιση της ποιοτικής του εικόνας.
 
Επαναστατική εσωτερική σχεδίαση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής
Η επανάσταση στο εσωτερικό του νέο Renault Captur, σηματοδοτεί μία σημαντική αναβάθμιση όλης της γκάμας Renault. Το ταμπλό ασπάζεται τη σχεδίαση « Smart Cockpit » και είναι εμφανώς προσανατολισμένο στον οδηγό, με χαρακτηριστικό στοιχείο τη, μοναδικής αισθητικής, «αιωρούμενη» κεντρική κονσόλα. Στο ταμπλό ενσωματώνονται όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, μεταξύ αυτών και οι οθόνες (έως 10,25’’) με τη μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης στην κατηγορία. Η εργονομία βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο συμβάλλοντας και αυτή με τη σειρά της στη μετατροπή της οδήγησης σε μία μοναδική εμπειρία. 
 
Ολόκληρο το εσωτερικό βρίσκεται σε άλλη διάσταση σε ό,τι αφορά στους τομείς της άνεσης και της ποιότητας των υλικών που παραπέμπουν σε μοντέλα ανώτερης κατηγορίας. Υλικά κορυφαίας ποιότητας, μαλακή επένδυση σε ολόκληρη την επιφάνεια του ταμπλό, τα πάνελ των θυρών, το πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας, τις επενδύσεις των καθισμάτων, καθώς και η νέα αρχιτεκτονική σχεδίασης των καθισμάτων, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το εσωτερικό του νέου μοντέλου ξεχωριστό. 
 
To νέο Renault Captur με κινητήρες βενζίνης, diesel και LPG (τιμές)-2
 
Οθόνη πολυμέσων
Στοιχείο κλειδί του «Smart Cockpit», είναι η οθόνη πολυμέσων των 9,3 ιντσών, που έχει τη μεγαλύτερη επιφάνεια θέασης της κατηγορίας. Πρόκειται, ουσιαστικά για ένα κανονικό tablet που δίνει στο εσωτερικό έναν ιδιαίτερα μοντέρνο αέρα και προσφέρει εξαιρετική αναγνωσιμότητα χάρη στην ελαφρά κλίση προς το μέρος του οδηγού. 
 
Ψηφιακός πίνακας οργάνων
Το νέο Renault Captur προσφέρει πίνακα οργάνων με ψηφιακή οθόνη. Η έγχρωμη αυτή οθόνη με διαστάσεις από 7 έως 10,25 ίντσες παρέχει τη δυνατότητα εξατομίκευσης της εμφάνισης των πληροφοριών με έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο. Στην έκδοση των 10,25 ιντσών ενσωματώνονται και οι πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης. 
 
«Αιωρούμενη» κεντρική κονσόλα
Πρόκειται για ένα ακόμα θεμελιώδες στοιχείο που χαρακτηρίζει το «Smart Cockpit» στο νέο Renault Captur. Υπερυψωμένη για άριστη εργονομία, με ιδανική θέση για τον επιλογέα ταχυτήτων, η κεντρική κονσόλα στην πλέον εξελιγμένη της μορφή, δημιουργεί την εντύπωση ότι αιωρείται. Πέρα από την αισθητική πλευρά, η σχεδίαση της συγκεκριμένης κονσόλας έχει και πρακτικό πλεονέκτημα καθώς εξασφαλίζει μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποθήκευση μικροαντικειμένων, όπως πχ ο ειδικός χώρος για επαγωγική φόρτιση του  smartphone στην κάτω μεριά της. 
Η «αιωρούμενη» κονσόλα σε συνδυασμό με τον επιλογέα ταχυτήτων του κιβωτίου EDC τεχνολογίας «shift by wire» (οι αλλαγές γίνονται μέσω ηλεκτρονικής μετάδοσης των εντολών, χωρίς ντίζες), προσφέρει εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και απόλυτη ακρίβεια στις αλλαγές. 
 
Καθίσματα
Τα καθίσματα του νέο Renault Captur παραπέμπουν σε αυτοκίνητο ανώτερης κατηγορίας. Προσφέρουν πολύ καλύτερο, σε σχέση με το μοντέλο 1ης γενιάς, επίπεδο στήριξης χάρη στο κατά 15 χλστ. αυξημένο μήκος της έδρας τους και καλύτερη πλευρική στήριξη του σώματος στις στροφές. Η ειδική κατασκευή της πλάτης βελτιώνει σημαντικά το χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών (+ 17χλστ.), ενώ τα καινούργια, λεπτότερα, ελλειπτικά προσκέφαλα βελτιώνουν την περιφερειακή ορατότητα. 
 
Χώρος αποσκευών
Στο νέο Renault Captur ο συνολικός όγκος του χώρου αποσκευών φτάνει τα, κορυφαία, 536 λίτρα, δηλαδή 81 λίτρα περισσότερα από το μοντέλο 1ης γενιάς. Επίσης, η συνολική χωρητικότητα των διαφόρων χώρων αποθήκευσης στην καμπίνα φτάνει τα 27 λίτρα. Ο όγκος του πορτ-μπαγκάζ μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες, χάρη στη δυνατότητα μετακίνησης του πίσω καθίσματος σε διαδρομή έως και 16 εκ. αλλά και χάρη στο κάλυμμα του πατώματος που έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης σε δύο θέσεις, ώστε να δημιουργείται ένας χώρος δύο επιπέδων που διευκολύνει στις καθημερινές μετακινήσεις. Με αυτή την επιλογή και την αναδίπλωση της πλάτης του πίσω καθίσματος αποκαλύπτεται ένας εντελώς επίπεδος χώρος φόρτωσης αντικειμένων μήκους έως και 1,57 μ. (+11 εκ.). 
 

 

 

 

Βενζίνη

  • 1.0 TCe 100hp Authentic

16.880

 

 

 

  • 1.0 TCe 100hp Expression

17.730

 

 

 

  • 1.3 TCe 130hp Expression

20.800

 

 

 

  • 1.3 TCe 130hp Expression EDC

22.330

 

 

 

  • 1.0 TCe 100hp Dynamic

20.550

 

 

 

  • 1.3 TCe 130hp Dynamic

22.330

 

 

 

  • 1.3 TCe 130hp Dynamic EDC

26.650

 

 

 

  • 1.3 TCe 155hp Initiale Paris EDC

32.880

 

 

 

 

 

Υγραέριο (LPG)

  • 1.0 TCe 100hp Authentic LPG

17.680

 

 

 

  • 1.0 TCe 100hp Expression LPG

19.180

 

 

 

  • 1.0 TCe 100hp Dynamic LPG

21.350

 

 

 

 

Πετρέλαιο

  • 1.5 Blue dCi 95hp Authentic

19.550

 

 

 

  • 1.5 Blue dCi 115hp Authentic

20.850

 

 

 

  • 1.5 Blue dCi 95hp Expression

20.450

 

 

 

  • 1.5 Blue dCi 115hp Expression

21.850

 

 

 

  • 1.5 Blue dCi 115hp Expression EDC

25.650

 

 

 

  • 1.5 Blue dCi 95hp Dynamic

22.190

 

 

 

  • 1.5 Blue dCi 115hp Dynamic

25.490

 

 

 

  • 1.5 Blue dCi 115hp Dynamic EDC

29.850

 

 

 

  • 1.5 Blue dCi 115hp Initiale Paris EDC       32.950

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή