Δηλώνω ευγνώμων, κ. Σωτήρη Τσιόδρα

Δηλώνω ευγνώμων, κ. Σωτήρη Τσιόδρα

Κύριε διευθυντά

Οφείλουμε τιμή στον καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα. Θεωρώ καθήκον και υποχρέωσή μου να τον ευχαριστήσω και να τον συγχαρώ από βάθη καρδιάς. Προσέφυγα στο Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του καθηγητή κ. Γεωργίου Μπαμπινιώτη και παραθέτω τον ορισμό τεσσάρων λέξεων οι οποίες κατά τη γνώμη μου εκπροσωπούν την προσωπικότητα του κ. Τσιόδρα.

Ανθρωπος: Το άτομο που διαθέτει ευγένεια, καλοσύνη, κατανόηση, συμπόνοια. Το ενάρετο άτομο και πολιτισμένο ον που συμπεριφέρεται με καλούς τρόπους και ευγένεια και η συμπεριφορά του και η εμφάνισή του φανερώνουν ότι έχει λάβει σωστή κοινωνική αγωγή.

Επιστήμονας: Κάτοχος υψηλής κατάρτισης σε έναν τομέα του επιστητού που ασχολείται ως ειδικός με την επιστημονική έρευνα. Γνωστός, διακεκριμένος, λαμπρός, αναγνωρισμένος, διεθνούς ακτινοβολίας, σοφός και πρωτοπόρος.

Ιατρός: Αυτός που λειτουργεί ανακουφιστικά και καταπραϋντικά στην ένταση των ψυχικών παθών και του πόνου.

Ευπατρίδης: Ατομο εγνωσμένης αξίας, κύρους και ευγενούς ήθους που έχει διακριθεί για την προσφορά του σε έναν χώρο δράσεων.

Είμαι Ελληνας πολίτης και από νεαρή ηλικία ταξιδευτής στον κόσμο. Ανεπιφύλακτα θεωρώ ότι ο κ. Σ. Τσιόδρας δικαιούται και του πρέπουν πολλαπλά βραβεία Νομπέλ.

Σπυρος Καπαρης, Συνταξιούχος, Ψυχικό

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή