Douleutaras: Δημιουργεί την πρώτη πανευρωπαϊκά Ψηφιακή Βοηθό για τους επαγγελματίες τεχνίτες

Douleutaras: Δημιουργεί την πρώτη πανευρωπαϊκά Ψηφιακή Βοηθό για τους επαγγελματίες τεχνίτες

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν μέσω COVID-19, με όλο και μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να στρέφεται στη χρήση ψηφιακών μέσων, το Douleutaras.gr καινοτομεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για να υποστηρίξει ακόμη καλύτερα τους επαγγελματίες τεχνίτες για το Σπίτι. Η Νο1 πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών δημιουργεί την πρώτη τους “Ψηφιακή Βοηθό”, τη “Μαίρη”, μία πρωτοποριακή υπηρεσία που βελτιώνει κατακόρυφα το επίπεδο εξυπηρέτησης των νοικοκυριών.

Στόχος της εταιρείας από την ίδρυσή της είναι να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν οι χρήστες έναν επαγγελματία για το σπίτι (Υδραυλικό, Ηλεκτρολόγο, Συνεργεία για Ανακαίνιση Σπιτιού, για Βάψιμο Σπιτιού κλπ.) αλλά και πώς οι τεχνίτες εξυπηρετούν με συνέπεια και αξιοπιστία τα νοικοκυριά. Για τον λόγο αυτό, εξελίσσει διαρκώς τις τεχνολογικές δυνατότητες και εργαλεία που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να παρακολουθούν real-time την εξέλιξη των εργασιών τους και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα αιτήματα που λαμβάνουν.

Η τελευταία προσθήκη στην εργαλειοθήκη του επαγγελματία που ανήκει στο δίκτυο της πλατφόρμας είναι η Μαίρη, η ψηφιακή βοηθός των επαγγελματιών που ετοιμάζει για αυτούς το ημερήσιο και εβδομαδιαίο πρόγραμμά τους, τους υπενθυμίζει τις εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσουν, καθώς και προτείνει τρόπους για να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Σύμφωνα με τον CEO και co-founder της εταιρείας, Ανδρέα Γραμμάτη, “Καθημερινά, αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία για να βελτιώνουμε τη συνολική εμπειρία του πελάτη, από την καταχώρηση ενός αιτήματος στην πλατφόρμα μας μέχρι την τελική του εξυπηρέτηση από τον επαγγελματία. Συνομιλώντας με τους συνεργάτες μας, εντοπίσαμε ότι το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η αποτελεσματική διαχείριση των εργασιών τους, καθώς αρκετοί από αυτούς εργάζονται μόνοι, χωρίς κάποιο βοηθό. Έτσι, αποφασίσαμε να τους ενισχύσουμε, δημιουργώντας για αυτους τη Μαίρη, μία ψηφιακή βοηθό η οποία βρίσκεται “δίπλα” τους 24 ώρες κάθε μέρα. Πρόκειται για μία παγκόσμια καινοτομία η οποία θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουμε.”

Οι 3.000+ αξιολογημένοι επαγγελματίες του δικτύου της πλατφόρμας καλύπτουν όλο το φάσμα υπηρεσιών για το σπίτι, όπως επείγουσες εργασίες (π.χ. υδραυλικός, ηλεκτρολόγος), τεχνικές εργασίες (π.χ. βάψιμο σπιτιού, κουφώματα, τέντες), ανακαίνιση Σπιτιού, μετακόμιση, καθαρισμό σπιτιού. Από τις 10 Μαρτίου που ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα λόγω COVID-19, η πλατφόρμα έχει λάβει περισσότερα από 18.000 αιτήματα εργασιών από κατοίκους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.douleutaras.gr/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή