Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο 29χρονος γιος του 63χρονου θύματος – Οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο 29χρονος γιος του 63χρονου θύματος – Οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, ο 29χρονος που καταζητείτο από τις αστυνομικές αρχές ύστερα από την αιματηρή συμπλοκή στα Ανώγεια, που οδήγησε χθες το βράδυ στον θάνατο δύο ανθρώπων.

Πρόκειται για τον γιο τού 63χρονου θύματος.

Ο 29χρονος, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, πυροβόλησε τον 30χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε σκοτώσει τον 63χρονο πατέρα του.

Από την πρώτη στιγμή που οι Αρχές τον αναζητούσαν, υπήρχε η πληροφορία πως είχε επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, μεταφέροντας την πληροφορία ότι σε λίγες ώρες θα παραδοθεί, κίνηση στην οποία όντως προχώρησε.

Αιτία του διπλού φονικού μία θέση παρκινγκ

Το περιστατικό ξεκίνησε με τη λογομαχία των δύο νέων. Ο 30χρονος προς στιγμήν αποχώρησε από το σημείο της έντασης, αλλά επέστρεψε αργότερα οπλισμένος.

Τότε, ο 63χρονος βλέποντας το όπλο τού ζήτησε να φύγει και να δώσει τέλος στο επεισόδιο, όμως ο 30χρονος τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια, ο γιος του θύματος φέρεται να πυροβόλησε τον 30χρονο και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, φαίνεται πως ο λόγος του καυγά δεν ήταν οι κτηματικές διαφορές – που είχαν λυθεί προ πολλού – αλλά ένα… παρκάρισμα.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 30χρονος φαίνεται ότι πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας. Ο γιος του 63χρονου μόλις συνάντησε τον 30χρονο του επιτέθηκε αρχικά φραστικά ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε προκαλώντας παράλληλα φθορές σε ένα παράθυρο.

Στη συνέχεια ο 30χρονος  φαίνεται ότι πήρε το όπλο του και πήγε να βρει τον γιο του 63χρονου με αποτέλεσμα ο καυγάς να μετατραπεί σε φονικό.

Ήταν γείτονες, πήγαιναν μαζί σχολείο

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο οικογένειες είχαν αρκετές σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, τα σπίτια τους βρισκόταν στον ίδιο δρόμο σε απόσταση μόλις 20 μέτρων.

Οι δύο νέοι, όπως είναι φυσικό, μεγάλωσαν μαζί και πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, cretapost.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή