Οι αναγνώστες ταξιδεύουν: Στις Κυκλάδες

Οι αναγνώστες ταξιδεύουν: Στις Κυκλάδες

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Σε συνδυασμό με την αίσθηση ασφάλειας που έχει καλλιεργηθεί στην πλειονότητα των συμπολιτών μας όσον αφορά την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης από τις Αρχές, νιώθω ότι το να μείνω στα… στενά της όρια είναι μονόδρομος.

Αν το επόμενο ταξίδι μου συνδυαστεί με καλοκαιρινές διακοπές, τότε οι Κυκλάδες αποτελούν αναπόφευκτο προορισμό! Κουφονήσια, Μικρές Κυκλάδες ίσως, δεν ξέρω, θα δείξει… Η αύρα τους, οι εικόνες τους, η γεωγραφία τους, τα αρώματά τους με συγκινούν κάθε φορά που επισκέπτομαι μία από αυτές. «Κυκλάδες; Οχ, σκέτη ξεραΐλα. Πού πάμε; Δεν έχουν καθόλου πράσινο», μου είχε πει το αγόρι μου, όταν είχα προτείνει την Πάρο για τις πρώτες μας κοινές διακοπές, ακριβώς δέκα χρόνια πριν. Σήμερα, ταυτιζόμαστε κάπου στο… «αν δεν είναι Κυκλάδες, δεν είναι διακοπές, μωρέ!».

– Αναστασία Σπύρτου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή