Ευέλικτες ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές

Ευέλικτες ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χάρη στην άμεση εξυπηρέτηση, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και από οποιοδήποτε σημείο, οι ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς. Ειδικά κατά την περίοδο των συστάσεων για μειωμένες κοινωνικές επαφές, αυτός ο τρόπος μεταφοράς χρημάτων ή εξόφλησης λογαριασμών διευκόλυνε τους καταναλωτές.

Μέσω ενός υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου, το Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας διευκολύνει τον κάτοχο ενός τραπεζικού λογαριασμού να μεταφέρει με απλά βήματα χρήματα σε άλλους λογαριασμούς, δικούς του ή τρίτων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δείτε το βίντεο:

Η εξυπηρέτηση μέσω της πλατφόρμας των υπηρεσιών Internet και Mobile Banking είναι γρήγορη και άμεση. Παρέχει μεγάλη ευελιξία καθώς ο χρήστης μπορεί να την αξιοποιήσει ανά πάσα στιγμή 24 ώρες το 24ωρο, όπου και αν βρίσκεται, ενώ παράλληλα παρέχει προηγμένες και πρωτοποριακές μεθόδους διασφάλισης των συναλλαγών. Ακόμη, οι χρήστες των υπηρεσιών i-bank συλλέγουν πόντους από το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας και μπορούν έπειτα να τους εξαργυρώσουν για αγορές σε μια ευρεία γκάμα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank της Εθνικής Τράπεζας, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για το υπόλοιπο και τις κινήσεις του λογαριασμού του. Μπορεί για παράδειγμα να διαπιστώσει εάν κατατέθηκε η σύνταξή του, χωρίς να χρειαστεί η φυσική του παρουσία στο κατάστημα ή σε κάποιο ΑΤΜ. Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης αποφεύγει οποιαδήποτε περιττή μετακίνηση.

 

Πέρα από τη μεταφορά χρημάτων σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό, μέσω του i-bank της Εθνικής Τράπεζας παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης μιας πληθώρας λογαριασμών όπως ρεύμα, νερό, κινητό τηλέφωνο, ασφάλεια αυτοκινήτου κ.ά., αλλά και πληρωμής πιστωτικής κάρτας.

Η πρόσβαση στο Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας διατίθεται δωρεάν. Η εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα είναι διαθέσιμη σε λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

Δείτε αναλυτικά, βήμα προς βήμα πώς μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε άμεσα κωδικούς για πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας:

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή