Η πιο όμορφη μέρα της ζωής τους

Η πιο όμορφη μέρα της ζωής τους

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πολ Άντερσον και η Μόλι Ρόσνερ αγκαλιάζονται για πρώτη φορά ως επίσημοι σύζυγοι στο πάρκο Ρίβερσαϊντ του Μανχάταν. Οι λιγοστοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων οι γονείς της νύφης, στέκονται λίγο πιο μακριά, στα δύο περίπου μέτρα από το ευτυχές νεόνυμφο ζεύγος. Αρχικά, ο Πολ και η Μόλι είχαν αποφασίσει να παντρευτούν αργότερα μέσα στην ανοιξιάτικη σεζόν, όμως καθώς η Νέα Υόρκη συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας, αποφάσισαν να το επισπεύσουν.

Και δεν είναι οι μόνοι. Υπάρχουν και άλλοι που αφήνουν πίσω τα αρχικά τους όνειρα για την «πιο όμορφη μέρα της ζωής τους» και δεν διστάζουν να οργανώσουν μια τελετή μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom –η οποία αναδεικνύεται σε έναν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της νέας κρίσης– αλλά και στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.

Στο μεταξύ, η αμερικανική βιομηχανία γάμου, η οποία, σύμφωνα με τους New York Times, αγγίζει τα 74 δισ. δολάρια, βρίσκεται σε αναμονή· οργανωτές εκδηλώσεων, εταιρείες κέτερινγκ, «αρχιτέκτονες» περίτεχνων συνθέσεων λουλουδιών, φωτογράφοι και DJ, ανά τον κόσμο, περιμένουν την επόμενη μέρα. ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή