Ένεση… τόνωσης για τις δυνάμεις του ΕΚΑΒ από την Kafea Terra

Ένεση… τόνωσης για τις δυνάμεις του ΕΚΑΒ από την Kafea Terra

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη δυσχερέστατη παγκόσμια συγκυρία της εξάπλωσης του Covid-19, η Ελλάδα έχει αναδειχθεί ως φωτεινό παράδειγμα. Από την αρχή του ξεσπάσματος του ιού, η χώρα μας κατάφερε όχι μόνον να περιορίσει την εξάπλωση αλλά και να τολμά να ατενίζει πλέον πιο αισιόδοξα το μέλλον. Απαιτήθηκαν και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί  σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, ώστε η Ελλάδα να βγει νικήτρια από αυτή τη παγκόσμια κρίση. Πολλές εγχώριες επιχειρήσεις δεν ήταν ουραγοί σε αυτή τη προσπάθεια – αντιθέτως, πορεύτηκαν με ετοιμότητα και σύνεση.

Σε μια τόσο απρόβλεπτη συνθήκη, η αμιγώς Ελληνική βιομηχανία καφέ, Kafea Terra, ανταποκρίθηκε άμεσα με δύο σημαντικές πρωτοβουλίες. Πρωτίστως, για να συμβάλλει ουσιαστικά στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, προσέφερε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ, ικανό να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες του βεβαρημένου φόρτου διακομιδής στα νοσοκομεία. Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επαγγελματιών υγείας δώρισε 50 μηχανές espresso και 100.000  κάψουλες Dimello, μαζί με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά, που βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, προκειμένου να διευκολύνουν τη δύσκολη καθημερινότητα των εργαζομένων. Στόχος της εταιρείας, ένα έμπρακτο μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης έναντι του ιού και η ενίσχυσή τους, ώστε να ομορφύνουν το δύσκολο έργο τους.

 

Ένεση… τόνωσης για τις δυνάμεις του ΕΚΑΒ από την Kafea Terra-1

Η Kafea Terra, πρωτοπόρος στην Ελληνική αγορά καφέ, σύστησε το 1988 τον espresso illy στο ελληνικό κοινό και στη συνέχεια το 2006 δημιούργησε πρότυπη βιομηχανική μονάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών στη ΒΙ.ΠΕ. Παιανίας, όπου παράγεται ο καφές Dimello, με διανομή στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Βαδίζει στην 4η δεκαετία της, αφιερωμένη με προσήλωση στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας και διάδοσης της κουλτούρας καφέ υψηλής ποιότητας και των μεθόδων παρασκευής του, σε όλα τα είδη και σε όλους τους τομείς της αγοράς.

Η εταιρία, η οποία απασχολεί 177 εργαζόμενους και κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά, εφάρμοσε άμεσα όλα τα προληπτικά μέτρα προστασίας, ώστε παραγωγή και διανομή να συνεχίζονται απρόσκοπτα με πρωταρχικό μέλημα την υγεία των εργαζομένων και καταναλωτών καθώς και την ασφάλεια της παραγωγικής γραμμής.

Ένεση… τόνωσης για τις δυνάμεις του ΕΚΑΒ από την Kafea Terra-2

Πάντοτε με βασικό γνώμονα τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα και έχοντας πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης που της αναλογεί, η Kafea Terra συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση της κρίσης υγείας στην χώρα μας και υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής του ΕΚΑΒ. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το κλίμα συνεισφοράς να διατηρηθεί και να μετουσιωθεί σε μια κοινή φιλοσοφία, που θα γίνει ασπίδα για την προστασία της υγείας όλων μας. Επιχειρήσεις και πολίτες συντονίζονται απόλυτα με δράσεις υποστήριξης, ώστε να αποτελέσει η πατρίδα μας θετικό παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή